Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

Most már hivatalosan is gluténmentesek vagyunk!

Az Önök és magunk megnyugtatására pár készítményünk gltuén mentességét hivatalosan is bevizsgáltattuk. Mint az előre is várható volt megfeleltek a jogszabályban előírt feltételeknek, paramétereik jóval az engedélyezett határérték alattiak.

A bevizsgálás egyrészt azt jelenti, hogy cukrász műhelyünkben (ahova gluténes alapanyagok nem kerülhetnek be) nincs glutén szennyezettség, termékeink tehát a gyártás folyamán megtartják glutén mentességüket. Mivel olyan termékeket választottunk, amelyek a leggyakrabban használt alapanyagokból készülnek, ez másrészt azt jelenti, hogy a gluténmentességet az összes termékünkre lehet vonatkoztatni.

Bár mi ebben eddig is biztosak voltunk, de gondoljuk zene füleiknek hogy ez a bevizsgálással hivatalossá, bizonyítottá is vált, tehát már nem csak úgy állítjuk, tehát jogosan mondjuk, hogy nálunk Liszt csak a zenében van),

Persze a gluténmentesség nálunk csak az alap, termékeink a vendégeink igényeihez igazodva lehetnek cukormentesek (ezt nem kell külön bevizsgáltatni, egyszerűen nem tesszük bele és kész) és megfelelhetnek a legszigorúbb paleo (a „paleoság” bevizsgálását vendégeinkre bízzuk) előírásoknak is.

Tehát mi komolyan vesszük, azért, hogy Önöknek ne kelljen, hogy gondtalanul jóleső biztonság érzésével fogyaszthassák egészséges és finom termékeinket.

Kosár