Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Boldog Karácsonyt!

Milyen jó, hogy a szürke hétköznapok egyhangúságát ünnepnapok és közös ünnepek színesítik, szakítják meg. Közülük is kiemelkedik a szeretetről, az együvé tarozásról és a családról szóló karácsony.

Valahogy egyre gyorsulva múlnak felettünk az évek, alig hogy elmúlt a tavalyi karácsony, most ismét karácsonyra készülünk. Ilyenkor ünnepi díszben ragyognak a kertek, a házak, az utcák, karácsonyi illatok terjengnek a levegőben, karácsonyi vásárok színes forgataga csábít bennünket, szóval minden egy kicsit más.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván a Zelenák Sütiház!A készülődés különös érzéseket ébreszt bennünk, megpróbáljuk kitalálni minek is örülnének szeretteink, mi legyen az ünnepi menü. Nem kímélve pénztárcánkat járjuk a boltokat, piacokat, tolongunk, sorban állunk, hogy minden rendben legyen a nagy napra, amelyet oly izgatottan várunk.

Köszönjük Önöknek, hogy megosztották velünk az ünnepi előkészületeket, büszkék vagyunk arra, hogy sütiházunk termékei a karácsonyi keksz, a szaloncukor, az elmaradhatatlan bejgli és a többi finomságaink kerülnek majd az ünnepi asztalaikra.

Engedjék meg, hogy munkatársaim és a magam nevében felhőtlen, békében és szeretetben eltöltött, boldog karácsony kívánjak valamennyi vásárlónknak, szimpatizánsuknak és mindenkinek, aki ezeket a sorokat olvassa.

24.-én és két ünnep között zárva tartunk, jövőre január 3.-án várjuk Önöket sok szeretettel.

 

Zelenák András
ügyvezető

Kosár