Egy hálás nagymama levele

Kedves Sütiház!

Szeretném megköszönni, segítségüket, kedvességüket és rugalmas hozzáállásukat.

Unokáim között sajnos van liszt és tej érzékeny is, és mint afféle nagymama, csak későn jutott eszembe a születésnap. Tudtam, hogy csak egy hétre lehet előrendelni, de azért lesz, ami lesz felhívtam Önöket.

Az első kellemes meglepetés az a kedves és megértő hozzáállás volt, amit a vonal másik végén tapasztaltam. Türelmesen végighallgattak, felhívták a figyelmemet arra, hogy a kései jelentkezés miatt csak a kész torták közül választhatok, amelyek között sajnos nem volt az unokám kedvence a Fekete Erdő torta.

A kedves hölgy mondta, semmi baj, soron kívül, 50% felárral elkészítik az általam kért tortát, majd azt is elmondta, hogy ennek milyen okai vannak.

Kis nyugdíjas lévén nehezen, de rászántam magam a torta megrendelésére, végül is az unokám szülinapjáról volt szó. A torta a kért határidőre el is készült, és így utólag sem bántam meg a döntésemet.

Még most is magam előtt látom, az unokáim boldog arcát,ahogyan a tortát falták, és ami a legfontosabb, a liszt és tej érzékeny unokámnak sem lett semmi baja a torta elfogyasztása után. Nincs az a pénz, amely ennyi örömet ne érne meg.

Kívánom, hogy még sok hozzám hasonló, kissé feledékeny nagymamát, anyukát, apukát ajándékozzák meg azzal az érzéssel, amelyet csak szeretteink boldogsága adhat meg nekünk.

 

Üdvözlettel:

Németh Lajosné