Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Egy hálás nagymama levele

Kedves Sütiház!

Szeretném megköszönni, segítségüket, kedvességüket és rugalmas hozzáállásukat.

Unokáim között sajnos van liszt és tej érzékeny is, és mint afféle nagymama, csak későn jutott eszembe a születésnap. Tudtam, hogy csak egy hétre lehet előrendelni, de azért lesz, ami lesz felhívtam Önöket.

Az első kellemes meglepetés az a kedves és megértő hozzáállás volt, amit a vonal másik végén tapasztaltam. Türelmesen végighallgattak, felhívták a figyelmemet arra, hogy a kései jelentkezés miatt csak a kész torták közül választhatok, amelyek között sajnos nem volt az unokám kedvence a Fekete Erdő torta.

A kedves hölgy mondta, semmi baj, soron kívül, 50% felárral elkészítik az általam kért tortát, majd azt is elmondta, hogy ennek milyen okai vannak.

Kis nyugdíjas lévén nehezen, de rászántam magam a torta megrendelésére, végül is az unokám szülinapjáról volt szó. A torta a kért határidőre el is készült, és így utólag sem bántam meg a döntésemet.

Még most is magam előtt látom, az unokáim boldog arcát,ahogyan a tortát falták, és ami a legfontosabb, a liszt és tej érzékeny unokámnak sem lett semmi baja a torta elfogyasztása után. Nincs az a pénz, amely ennyi örömet ne érne meg.

Kívánom, hogy még sok hozzám hasonló, kissé feledékeny nagymamát, anyukát, apukát ajándékozzák meg azzal az érzéssel, amelyet csak szeretteink boldogsága adhat meg nekünk.

 

Üdvözlettel:

Németh Lajosné

Kosár