Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

Szeretne 10% kedvezményt?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Számunkra kiemelten fontos az ételérzékenyek jóléte, mivel a családunkban van cöliákiás és tejérzékeny sőt cukorbeteg is, ezért folyamatosan fejlesztünk új finomságokat, a többszörös, halmazati érzékenységeket figyelembe véve.

Hogy még inkább kedvezzünk minden vendégünknek, kedvezményben részesítjük a Lisztérzékenyeket. 

Ha rendelkezik LÉOE tagsági kártyával, nincs más dolga, mint felmutatni és máris 10% kedvezményben részesül összes saját készítésű termékünk árából. Ha gondja van a gluténnal, de még nem tagja a Lisztérzékenyek Országos Egyesületének, bármikor csatlakozhat és kiválthatja a kártyáját.
A törzsvásárlói program keretében vendégeink számára azonos kedvezményt biztosítunk. Bárki igényelheti törzsvásárlói kártyánkat egy egyszeri 5.000 Ft. feletti vásárlást követően, mely azonnal életbe lép.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Az augusztusi Gluténmentesen magazinban már szerepel hirdetésünk a felhívással:[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1535050720094-af02f770-54e0-6″ include=”8059,8061″][/vc_column][/vc_row]

Kosár