Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Mindent a gyerekekért avagy ingyenes gyerekprogramok a Zelenák Sütiházban

A programsorozat eredete:

Vállalkozásunk azért jött létre, mert a mi családunkban is van cöliákiás és tejérzékeny gyermek. Az előbb említett okból, kiemelten fontos számunkra a gyermekek testi-lelki jóléte, ezért is találunk ki újabb és újabb sütiket, ingyenes rendezvényeket (ajándék csillámtetkóval) és van játékos-kézműves polcunk is.

Az értékrendünkről:

Amit még tudni érdemes, hogy családi vállalkozásként, kerestük az utat, hogy a termékek árai zsebpénz barátak legyenek, mivel számítani lehetett rá, hogy nem keresőképes lesz a vásárlók nagyobbik része. Az összes fiatalo számára rendelt terméket, annyiért találják meg polcunkon, mint a legjobb árú weboldalon, csak kiszállítási díj nélkül.
Az édességek, nem a weben található legolcsóbb árakon vannak kinn, (mert ezek mögött az oldalak mögött nincs készlet) hanem annyiért, amennyiért az értékesítőnk is árusítja.

Ha értékelik fáradozásunkat és hozzáállásunkat, kérjük nyomjanak nekünk egy like-ot a facebook oldalunkra. Köszönjük

Idén nagy sikert aratott az ingyenes Harry Potter Roxfort napok ahol hasonlóan a mostani programhoz dekorálva volt az üzlet és sok érdekességgel vártuk az érdeklődőket:

  • lehetett találkozni szereplőkkel a filmből,
  • közös képek készíteni velük Roxfortos háttér előtt, különböző filmes kiegészítőkkel és figurákkal (Dobby, Nagini, Teszlek süveg),
  • lehetett halálfalókkal párbajozni,
  • “ki látta ez a varázslót” körözési plakátot készíteni,
  • megkóstolhatták Dumbledore professzor citromos pitéjét és a híres töklevet,
  • lehetett vásárolni relikviákat (kulcstartó, bögre, pohár, hőre változó bögre, kitűző, fényfüzér),
  • be lehetett szerezni finomságokat (vajsör, csokibéka, mindenízű drazsé)
  • egyedi, sehol nem vásárolható csillám és igazinak látszó tetkókat lehetett készítettni

Miben lesz más a Halloween?

Akik csak élvezni szeretnék a finomságokat, vagy valamilyen új szerzeményre vágynak, de nem szeretnének sorban állni a programokon, azokat sok szeretettel várjuk hétköznap 11-től 18-ig, szombaton 10-től 16-ig. A dekoráció részben 15.-re, teljességében 22.-re kerül fel. Október 22.-én és 23.-án is nyitva leszünk.

Akik eljönnének a rendezvényre (október 27.-én és november 3.-án), kérjük öltözzenek fel rétegesen, mert kinti-benti program lesz és hozzanak magukkal egy kis házi készítésű türelemszérumot, mert valószínűleg sorban kell majd állniuk a hatalmas érdeklődés miatt. Forró tea rendelkezésre fog állni lépcső tetején (Bécsi út 57.-61. számok között)

Várunk minden Potterhead-et sok szeretettel!

Ha értékelik fáradozásunkat és hozzáállásunkat, kérjük nyomjanak nekünk egy like-ot az oldalra. Köszönjük

Kosár