Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

GAL vitaminok és étrendkiegészítők – Miért különlegesek?

Vannak olyan, a testünk szempontjából kiemelten fontos vitaminok és ásványi anyagok, amelyek sajnos még a legkörültekintőbb, gondos és egészségtudatos táplálkozás mellett sem, vagy legalábbis nem megfelelő mértékben vihetőek be szervezetünkbe. Ezeket különböző étrendkiegészítőkkel pótolhatjuk, de nem mindegy, hogy a széles kínálatból melyiket választjuk.

Bécsi úti üzletünkben a garantáltan gluténmentes édes és sós péksütemények, fagyik és torták mellett a GAL étrendkiegészítők és vitaminok teljes palettáját megtalálják, hogy a különböző ételérzékenységben szenvedő, „szimplán” egészségtudatosan táplálkozó, vagy a modern életmódunk károsító hatásait ellensúlyozni kívánó vendégeink még könnyebben szerezhessék be azokat.

Miért pont a GAL?

Erre meglehetősen egyszerű a válasz: azért, mert termékeik fejlesztése során természetességet és az elérhető legmagasabb hatékonyságot tartják szem előtt, így azok pont annyi és olyan arányú hatóanyagot tartalmaznak, ahogy azok a hatóanyagok a természetben is előfordulnak.

A Zelenák Sütiházhoz hasonlóan családi vállalkozásként indult cég kizárólag időtálló, tudományosan igazolt bizonyítékok mentén fejleszti termékeit, hogy azok valóban egészségesek és hatásosak legyenek. Ezen törekvésüket a legfrissebb független, nemzetközi kutatások is alátámasztják.

Az alap kínálat részét képező egészségmegőrző termékek egy kifejezetten széles vásárlói réteg számára lehetnek érdekesek, míg a folyamatos fejlesztésnek és innovatív megoldások alkalmazásának köszönhetően az egyedibb, kevesebb embert érintő problémákra is megoldást jelenthet egy-egy GAL-termék.

Kiemelt hangsúlyt kap a termékfejlesztés során, hogy az összetevők a természetben is megtalálható formában és összetételben legyenek jelen a GAL termékekben.

Amire odafigyelnek mindenegyes GAL termék elkészítésekor

Termékeik előállítása során ráadásul nem csak a minőség, hanem a fenntarthatóság mellett is elkötelezettek, így a GAL család termékei kivétel nélkül GMO-mentesek.

A gyártás során is törekszenek a környezettudatosságra és a tevékenység ökológiai lábnyomának csökkentésére. Ennek jegyében egyik üzemük működését napenergia biztosítja, a hordozóanyagként használt pálmaolaj pedig az orángutánok élőhelyétől elkülönített, fenntartható gazdálkodásból származó növényekből származik.

Természetesen a vitaminok és egyéb étrendkiegészítők csomagolása is környezetbarát, sőt, a felhasznált dobozkitöltő anyag, a „pufi” még ehető is, noha gasztronómiai értéke igen csekély.

Gasztronómiai élmény

Ez azonban nem is baj, a gasztronómiai értéket majd a Zelenák-sütik adják!

Mondjuk a gluténmentes fehércsokis málna torta, amelyben az édes és savanykás ízek tökéletes összhangot alkotnak együtt. Az alapja csokis piskóta, rajta vastag, krémes tejszínréteg, amelynek közepén folyékony, pikáns málnaszósz található, a tetejét pedig málnazselével koronázzuk. Mivel 100 grammban csupán 23,4 gramm szénhidrátot tartalmaz, igazán büntetlen kényeztetés egy forró délután, munka után.

Jöjjön be hozzánk, kóstolja meg, igyon hozzá egy finom kávét és közben válogasson kedvére a GAL vitaminok és étrendkiegészítők teljes választékából. Jöhetnek többen is, mert minden termékből legalább kettő van a polcokon!

Kosár