Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Hasznos tudnivalók az esküvői tortád megrendeléséhez

Egy esküvő megszervezése és lebonyolítása szinte minden esetben nagy terhet ró a házasulandókra, különösen azért, mert kevesen engedhetik meg maguknak, hogy profi rendezvényszervező szolgáltatásait vegyék igénybe. A zenekar vagy ceremóniamester kiválasztásában sok segítséget nem tudunk nyújtani, az esküvői torta megrendeléséhez azonban szívesen adunk pár hasznos tanácsot.

Talán elsőre kicsit meglepőnek tűnik, de az esküvői torta kiválasztását érdemes már a szervezés legelején, akár a több hónappal a nagy nap előtt elkezdeni.

Esküvői torta kóstolás?!

Ha nincsenek konkrét elképzeléseik, a szóba jöhető cukrászatok felkutatása és bejárása, a különféle torták kóstolgatása feladat ugyan, de a kellemesebb fajtából.

Ahogy mi is, a legtöbb cukrászat szívesen tart kóstolót a szóba jöhető ízkombinációkról és segít a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Ha konkrét elképzelésük van a torta formáját tekintve, a kóstolóra érdemes arról fényképet hozni, hogy a későbbi megrendelés egyeztetése során mindenki számára egyértelműek legyenek a kívánságok és elkerülhetőek legyenek a félreértések. Ezek tisztázása érdekében szeretnénk jelezni azt is, hogy az érdeklődés nem minősül megrendelésnek.

Ahhoz, hogy minden menyasszonyt és vőlegényt a lehető legtöbb figyelemben részesíthessük, a Zelenák Sütiházban arra kérünk mindenkit, hogy legalább egy héttel a kóstoló előtt egyeztessük annak időpontját és a megkóstolni kívánt ízeket. Ezzel cukrászaink is készülni tudnak az eseményre és biztosan rendelkezésre áll majd minden, a kóstolóra kiválasztott tortaszelet.

Intolereláns násznép

Az esküvőn való részvétel visszaigazolásával előbb-utóbb véglegessé válik a násznép létszáma is. A meghívók átadása vagy szétküldése során praktikus a meghívottakat megkérdezni az esetleges ételintoleranciáikról.

Ez nem csak az esküvői menü összeállítása, hanem a torta megrendelése során is nagy segítséget nyújt. Cukrászatunkban a gluténmentes elkészítési mód alap, az ezen felüli mentességeket érdemes egyeztetni.

Hogyan rendelj esküvői tortát

Érdemes az esküvői tortát komplett csomagként kezelni és a tortához való állványt, valamint az esetleges marcipán díszeket és egyéb dekorációkat a tortával együtt egyeztetni és megrendelni.

Dekoráció terén végtelen a lehetőségek száma, a legtöbb jegyespár mégis a klasszikus cukormáz – ami nálunk természetesen nem cukorból készül – vagy marcipán díszítést választja tortájához.

Az utóbbi időszak slágere az ehető virággal történő dekoráció, a darabonként ezer forintért beszerezhető virágok segítségével elképesztően szép, akár a mennyasszonyi csokorral, vagy a terem dekorációjával harmonizáló díszítéseket lehet tenni az esküvői tortára.

A torta megrendelését erősen ajánlott egy személyes találkozó során vagy azt követően intézni, hogy elkerülhetőek legyenek a félreértések, a tortával kapcsolatban minden a nászpár kívánságainak megfelelő legyen.

Próbálunk igen rugalmasak lenni, ezért a megrendelést követően a torta vagy torták ízén és méretén öt alkalommal lehet díjmentesen változtatni, ezt követően azonban a megrendelések ütemezése miatt kénytelenek vagyunk felárat felszámítani.

Annak érdekében, hogy minden megrendelést a Zelenák Sütiháztól megszokott magas színvonalon teljesíthessünk, másfél hónapon belüli rendelést csak sürgősségi felárral tudunk vállalni, melynek mértéke a megrendelés teljesítésére rendelkezésre álló idő rövidségének arányában nő. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendelések tervezhetősége miatt, három hétnél rövidebb időre sajnos nem áll módunkban esküvői tortára rendeléseket fogadni.

Milyen árra számíthatsz

A személyes találkozó és a megrendelés részleteinek megvitatását követően cukrászatunkban előzetes kalkuláció készül, amely alapján a kívánt méretű, formájú és ízű torta megrendelhető. Az előzetes kalkuláció összeállítását követő extra igények vagy különleges kívánságok természetesen lehetőségeinkhez képest teljesíthetőek, azonban ezek az előzetesen megadott ár módosítását is jelentik.

Apropó ár! Minden termékünk, így az esküvői tortáink is minőségi, mentes alapanyagokból, a lehető legkevesebb adalék felhasználásával, kézműves technikával készül, ezért áraink nem alkuképesek. Egy szelet torta 130-150 gramm, amennyiben magas tortát tartalmaz a megrendelés, ennek duplája. Ezt az átadás során minden esetben ellenőrizzük. Minden 180 000 forintot meghaladó értékű megrendelés esetén díjmentes a torta kiszállítása és helyszíni összeállítása.

Reméljük, a fenti hasznos információkkal könnyíteni tudunk az esküvő megszervezésének terhein és hozzájárulni ahhoz, hogy a nagy nap valóban olyan legyen, mint ahogy azt a jegyespár eltervezte.

Kosár