Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

Bejglikóstoló és rendelés

A karácsony közeledtével gondolnunk kell a bejgli sütésre, de ha a Zelenák Sütiházból rendel, garantáltan mentes, finom, házias bejglivel ünnepelhet.
A bejgli elkészítése önmagában sem egyszerű, de finom és valóban gluténmentes, tejmentes, szinte cukormentes (1% cukor) bejglit sütni, nagy gyakorlatot és hozzáértést kíván. Ha nem szeretne a konyhában kísérletezni, időt, energiát spórolna, vagy csak biztosra szeretne menni, kóstolja meg a Zelenák Sütiházban vagy a Csak a Mentes karácsonyi vásáron,  aztán dőljön hátra és rendelje meg otthonról a karácsonyi finomságait!

Négy ízzel készülünk, a tradicionális mákos és diós mellett a már jól bevált aszalt-szilvás és a gesztenyés bejglivel és pozsonyi kiflivel szeretnénk feledhetetlenné tenni az ünnepet, megrendelhetőek a webshopon a karácsony címkére kattintva.

Hiszünk benne, hogy a minőségi alapanyagok, az odafigyelés, a szeretet, valamint az adalékanyagok mellőzése érződik az általunk készített termékeken, így azok november 15-től ingyenesen kóstolhatóak, hogy mindenkinek legyen lehetősége kiválasztani kedvenc ízesítését!

Megérkeztek már a csokimikulások és a szaloncukrok is, ezekről azonban majd később írunk részletesen!

Kosár