Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

Mentes bejgli rendelési kérdezz-felelek, avagy 10+1 „gyakran ismételt kérdés”

Már ki sem látunk a mákból és a dióból, hetek óta sütjük a bejgliket, hiszen folyamatosan kéritek, veszitek, viszitek. Bár tudjuk, az óvatosak még várnak vele. De rendelést attól még le lehet adni, hiszen december 15. után indul útnak a bejgli futár és viszi házhoz az ország egész területén a mennyei mentes bejgliket. De hogy melyek azok a kérdések, amelyek leggyakrabban felmerülnek a rendeléssel kapcsolatban? Lássuk!


1. Rendelhetek a weboldalon keresztül is?
Nem, a bejglik rendelését – méghozzá azokét, amelyeket futárral szeretnél kiszállíttatni – kizárólag e-mailben (rendeles@zelenaksutihaz.hu) vagy személyesen, a boltban tudjuk felvenni. A webshopon keresztül nem.

2. Mennyi a bejgli kiszállításának díja?
Mindegy, hogy az ország mely pontjára rendelsz. A kiszállítás díja 1-4 db bejgli esetén 2.000 Ft. 5-10 darab esetén 2.500 Ft, míg 11-20 darabnál 3.000 Ft.

3. Tortát, pogácsát, pozsonyi kiflit és zserbót is tudok futárral rendelni?
Nem, nem tudsz, sajnos. Csak bejglit tudjuk dupla buborékos csomagolóanyagba biztonsággal becsomagolni úgy, hogy biztosan ne törjön össze vagy sérüljön. Tortát, pogácsát, egyebet sajnos nem tudunk a bejgli mellé csomagolni, így csak bejglit tudsz futárral házhoz rendelni.

4. Ha Zalaegerszegen lakom, oda is kihozza a futár?
Igen, oda is kiviszi a bejglit. Mást sajnos nem. A futárok az ország egész területére kiszállítják a bejglit, december 15-től.

5. Ha ma rendelek, holnap már várhatom a futárt?
Nem. Bár a bejgli eltartható, azaz nem fog megromlani (amennyiben nem a kályha mellett tárolod), a futárokat december 15-től indítjuk útnak a megrendelt bejglikkel. Tehát ha rendelsz, mindenképp írd meg nekünk, hogy december 15 és 22. között melyik napra kéred a futárt.

6. Van kakaós bejgli is?
Nincs. Idén négyféle töltelékből lehet válogatni. A tradicionális mákos és diós mellett aszalt szilvás és gesztenyés bejgliből tudsz rendelni. Az aszalt szilvás kivételével kétféle lisztből: Az egyik változat Zellei Tündi gluténmentes, szénhidrát csökkentett és ropogós lisztjéből készül. A másik pedig a Vajda Ági féle teljes értékű, vegán IR-barát, glutén-, tej- és cukormentes, szójamentes receptje alapján készül.

7. Hány grammos egy bejgli?
Mindegyik 500 grammos, a töltelék-liszt aránya pedig 50-50%.

8. Mit csináljak, ha nem tudok dönteni?
Gyere és ugorj be hozzánk. Szívesen adunk neked kóstolod, hogy a döntésedet megkönnyítsük. (Sőt szaloncukor kóstolót is adunk mellé ajándékba.)

9. Mennyibe kerül a bejgli?
2020. december 6-ig a bejgli árak a következők: 4.100 Ft és 3.700 Ft. December 7-13. között az alábbiak szerint alakul: 4.300 Ft és 3.900 Ft. December 14. után a „last minute” bejglik ára 4.500 Ft és 4.000 Ft lesz.

10. Ha útnak indult a bejlgi, akkor honnan tudom meg, hogy mikor érkezik pontosan hozzám a futár?
Miután leadtad nekünk a rendelésed, és közeleg a kiszállítás dátuma, három e-mailt fogsz kapni a futárszolgálattól (innen mi már sajnos nem tudjuk, merre járnak a bejglik, így információt sem tudunk adni neked). Az első e-mailt akkor kapod, amikor átadtuk a futárnak. A másodikat (SMS-t) aznap kora reggel, amikor érkezni fog. A harmadikban (SMS) pedig arról írnak majd neked, hogy pontosabban milyen időintervallumban fog csengetni a bejglifutár az illatos kis csomaggal, amin egy szép, BOLDOG KARÁCSONYT feliratú matrica is díszelegni fog.

+1 Átvehetem személyesen is?
Igen, a bejglit át lehet venni nálunk, személyesen is. De Budapesten belül is lehet kérni házhoz szállítást, ebben az esetben azonban nem a dpd szállítja ki. (Erről bővebb információt személyesen, telefonon vagy e-mailben tudunk adni.) Természetesen a kiszállítás díja is más. Ebben az esetben azonban lehet a webshopon keresztül is rendelni.

Kosár