Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Hogyan „mentsük meg” a karácsonyod? – avagy csapj le az utolsó darabokra az utolsó pillanatban

Vannak az életben olyan dolgok, amik soha nem változnak. Erre tökéletes példa a december 24-e is, (amely minden évben kötelezően követi december 23-át) és amely kis hazánkban a Karácsony ünnepe. Szenteste összegyűlik a család és finomakat eszünk-iszunk, elfogyasztunk jó néhány szeletet a karácsonyi süteményekből, majd megnézzük a Reszkessetek betörőket. Kibontjuk az ajándékokat, szeretjük egymást. Együtt vagyunk.

Nem marad el…

Ez az ünnep biztosan „nem marad el”, bármi is történjék. A kérdés az, hogy ha tudod, hogy idén is lesz Karácsony, akkor mikor kezdesz rá felkészülni. Mert, ha az utolsó pillanatra hagysz mindent, előfordulhat, hogy nem kapsz már olyan szaloncukrot, amit szerettél volna, nem lesz a kedvenc hentesednél az a hús, amiből elképzelted a főételt, és az a tökéletes ajándék is elfogy, amit a gyereknek kinéztél, mire észbe kapsz.

Ételérzékenység? Rendelsz

Ugyanez megtörténhet a karácsonyi desszerttel is. Ha nem szeretnél fél napot (vagy egy egészet is akár) a konyhában tölteni – tökéletesen megértjük –, 3-4 rúd bejgli, egy tepsi pozsonyi kifli, két tálca zserbó és egy hatalmas torta sütésével, ráadásul mindezt úgy, hogy a családban van gluténérzékeny, inzulinrezisztens, cöliákiás vagy bármely más ételallergiában vagy -érzékenységben szenvedő, akkor rendelsz.

Ha nem adod le rendelésed, nem lesz

Ha azonban nem adod le megrendelésed időben, akkor bizony van arra esély, hogy nem lesz olyan sütemény vagy torta sem, amit rendelni szerettél volna.

Nem tudunk több rendelést befogadni

Nálunk is elérkezett az a nap, amikor ki kell mondjuk, MÁR NEM TUDUNK TÖBB RENDELÉST BEFOGADNI. Olyan mennyiségű torta- és bejgli megrendelés érkezett be az elmúlt napokban – amit természetesen nagyon köszönünk –, hogy szorgos kis cukrászaink hétvégén is sütni fognak, hogy minden asztalra kerüljön a mentes bejgliből és tortából idén.

De van még esély…

Ha mégis nagyon kell a bejgli vagy a torta, VAN MÉG ESÉLYED, mert még néhány rúd mákos és diós, 400 grammos, Zellei Tündi lisztjéből készített bejgli (NEM VEGÁN) maradt, 3.750 Ft-os egységáron. Ebből lehetséges, hogy tudsz még vinni.

Lesz gluténmentes karácsonyi sütid, amennyiben az alábbiak szerint cselekszel:

1. Érdeklődsz e-mailben vagy személyesen! (Telefonon nem tudsz, mert a Zelenák Sütiház minden munkatársa tésztát gyúr, tölteléket készít és csomagol, így nem tudjuk felvenni.)
E-mail címünk: rendeles@zelenaksutihaz.hu

2. Ha visszajeleztünk, akkor azonnal elutalod az árát és megírod, mikor tudod személyesen átvenni, mert MÁR NEM TUDSZ VIDÉKRE RENDELNI.

+1. Amit “készleten” találsz a webshopon (félkész-kész) terméket, azonnal ki tudod fizetni, azt tudod lefoglalni karácsonyra, vagy két ünnep közötre, estleg január elejére.
(folyamatosan frissítjük az oldalt és töltjük fel a plusz darabokat)

FONTOS! A két ünnep közötti időszakra NEM TUDSZ TORTÁT RENDELNI. És január elejére sem. Amint tudsz, azonnal kiírjuk Facebook-ra.

Szeretettel várjuk e-mailed, hogy „megmentsük” a Karácsonyod!

Kosár