Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Őszi vitamin kisokos – milyen táplálék kiegészítőket szedjen a család?

El kell fogadnunk sajnos, hogy az energiát adó nap sugaraival egyre kevesebbet fogunk találkozni. Eljött ugyanis a szeles-esős ősz. Még az évszak gyönyörű színei ellénre is gyakran tűnnek majd napjaink szürkének. Korábban sötétedik és jobban fel kell majd öltözni, ha nem akarunk megfázni. Ettől a „komorabb” időszaktól gyakran érezzük magunkat fáradtnak, levertnek, kimerültnek.

Őszi krónikus fáradtságra, fizikai teljesítményünk fokozására vagy éppen szervezetünk méregtelenítésének támogatására tökéletes választás a GAL PrimaVie Shilajit táplálékkiegészítő. A benne található hatóanyagok fokozzák a Q10-koenzim felszívódását, hasznosulását és hatását. Továbbá javítja a sejtek energiatermelő egységeinek működését.

Ettől a korai sötétedéstől sokan tapasztalnak rossz hangulatot vagy észlelhetnek magukon depresszív tüneteket. Előfordulhat, hogy azt észleljük, hajunk száraz, fénytelen és sokkal több hullik ki az átlagosnál. Bőrünk is fakóbb, „szürkébb” ebben az időszakban.

A GAL Q10 koenzimes lazacolaja csökkenti a depressziót, az ingerlékenységet és a rossz hangulatot. Tökéletes a bőr és a haj egészségének megtartására, utóbbi fényének megőrzésére. Emellett támogatja a tanulási folyamatokat, fejleszti az intelligenciát. Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és a koleszterinszintet.

Bőrünk és hajunk ápolására emellett tökéletes választás még a Marhakollagén vagy Sertéskollagén is. Ezek ugyanis csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a bőr hidratáltságát és feszességét, valamint rugalmasságát. Serkenti a haj növekedését. Emellett csökkenti az ízületi fájdalmakat, fokozza az alvás hatékonyságát, a tanulási- és emlékező képességet. Segít csökkenteni az étvágyat az emésztőrendszer által termelt hormonok kiegyensúlyozása által.

Ha az ősz ráadásul stresszesebb időszak az átlagosnál, ami miatt rendkívül fáradtnak érezzük magunkat, nehezen alszunk, szellemi teljesítményünk romlik, akkor szintén nem árt, ha kiváló minőségű táplálékkiegészítőhöz fordulunk.

A GAL Sensoril Ashwagandha terméke javítja a szellemi teljesítményt, csökkenti a stresszt és az esti álmatlanságot is. Emellett fokozza a sportteljesítményt, segít a súlyfelesleg leadásában. Egyes kutatások szerint javítja a pajzsmirigy-alulműködést, enyhíti a menopauza tüneteit, de a PCOS kezelésében is hatásosnak találták.

És ha már ősz, akkor ne felejtsük el, hogy a hőmérséklet is alacsonyabb – még akkor is, ha néha süt a nap –, így könnyen megfázhatunk, megfújhat a szél minket. Célszerű erre is felkészülni, azaz felkészíteni immunrendszerünket, hogy még véletlenül se döntsön le lábunkról a nátha vagy az influenza.

A GAL K2-D3 vitaminja tökéletes választás általános immunrendszer erősítésre és az influenza megelőzésére. A D3-vitamin emellett vérnyomáscsökkentő hatásáról is ismert, egyúttal véd a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben. Ezenfelül enyhíti a depresszió tüneteit, valamint fokozza a termékenységet. A K-vitamin megakadályozza a szív- és érrendszeri meszesedést, és az egyéb lágyszöveti és szerve meszesedést is. A két vitamin megakadályozza a fogszuvasodást, a fogkövesedést. Segít a csontritkulás megelőzésében, illetve fontos szerepet játszik az erős, egészséges és rugalmas csontszerkezet fejlődésében.

Természetesen a K2-D3 vitamin mellé a legtökéletesebb kiegészítő – főleg ősszel, de minden évszakban – a C-vitamin. Ez az, amit azt gondoljuk, nem kell senkinek bemutatni. Azt azonban már kevesebben tudják talán, hogy a mai élelmiszerekben – zöldségek és gyümölcsök – sokkal kisebb mennyiségben fordul elő, mint úgy 30-50 évvel ezelőtt. Ezért szervezetünk csak a legritkább esetben jut belőle megfelelő mennyiséghez. Erre a GAL C-komplex vitaminja a legkiválóbb megoldás.

Sütiházunkban a kiváló minőségű GAL vitaminokból és táplálék kiegészítőkből mindent megtalál, így egy finom mentes sütemény és egy kávé elfogyasztása mellett nyugodtan válogathat közöttük és beszerezheti azt, amire szüksége van.

Szeretettel várjuk – hétfő kivételével – mindennap, 10 órától 18 óráig sütivel teli pulttal és vitaminokkal roskadásig feltöltött polcokkal!

Kosár