Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Novemberi nyitvatartás változás!

Sajnos úgy tűnik, ez az ősz sem lesz olyan, mint 2019 előtt, azaz újra eljött az ideje annak, hogy fokozottabban figyeljünk egymásra: a koronavírus-járvány miatti egészségügyi kockázat megint egyre nagyobb és fenyegetőbb. Ezért muszáj nekünk is megtenni bizonyos lépéseket, hogy továbbra is el tudjunk látni mindenkit gluténmentes süteménnyel és tortával.


Úgy tűnik a következő időszak ismét a kihívások időszaka lesz. És ezt sajnos nem a bejglisütések miatt mondjuk. (Bár az is kihívás minden évben.) Hogy továbbra is teli sütipulttal várjunk Titeket, azonban egy apró változtatást meg kellett tennünk: november végéig Sütiházunk CSAK PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG LESZ NYITVA.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ezen a héten, azaz november 10-én és 11-én sem vagyunk nyitva. (MA ÉS HOLNAP ZÁRVA VAGYUNK!) Ellenben november 12-13-14-én, azaz péntektől vasárnapig igen! Nyitva leszünk még november 19 és 21 között, illetve 26 és 28 között. Tehát úgy készüljetek, hogy hétfőtől-csütörtökig ebben a hónapban zárva leszünk. (November 30., keddtől előreláthatóan visszaáll a rend, azaz marad a heti egy nap (hétfő) zárvatartás.)

Természetesen péntektől szombatig a nyitvatartásunk változatlan: 10 órától 18 óráig várjuk szeretettel új és régi vásárlóinkat.

Az átmeneti, új nyitvatartási rend alatt természetesen cukrászaink továbbra is folyamatosan készítik majd a finomabbnál finomabb tortákat, garantáltan glutén- és keresztszennyeződés mentes műhelyünkben, így nem kell aggódnod. Rendeld meg tortádat webshopunkon keresztül: csapj le hét napon belül vihető tortáink egyikére vagy ha éppen nincs belőle, akkor tedd a kosaradba és hét munkanap múlva már át is adhatod az ünnepeltnek.

Tehát az új nyitva tartás ideje alatt tortaátvétel természetesen lesz, méghozzá mindennap 8 óra és 14 óra között. Jöhetsz a megrendelt mentes tortádért és át is veheted; csupán annyi a kérésünk, ha megjöttél, hívj minket, hogy kivigyük Neked a kapu elé megrendelésed.

November 19-én, pénteken pedig mindenképpen megéri majd betérni hozzánk, hiszen akkor kezdődnek nálunk a BEJGLIKÓSTOLÓ NAPOK! Glutén-, tej- és cukormentes, vegán, IR-barát mákos, illetve diós bejglink lesz idén, 250 grammos és 500 grammos verziókban. Ezeket lehet majd kóstolni nálunk jövő péntektől, a nyitvatartási időnk alatt.

Várunk mindenkit szeretettel novemberben KIZÁRÓLAG minden pénteken, szombaton és vasárnap, mentes süteménnyel teli pulttal, jövő péntektől pedig mákos és diós bejgli kóstolóval!

Kosár