Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 5 nap. Egy héten belül érdeklődjön telefonszámunkon az elvihető tortákról. 

Novemberi nyitvatartás változás!

Sajnos úgy tűnik, ez az ősz sem lesz olyan, mint 2019 előtt, azaz újra eljött az ideje annak, hogy fokozottabban figyeljünk egymásra: a koronavírus-járvány miatti egészségügyi kockázat megint egyre nagyobb és fenyegetőbb. Ezért muszáj nekünk is megtenni bizonyos lépéseket, hogy továbbra is el tudjunk látni mindenkit gluténmentes süteménnyel és tortával.


Úgy tűnik a következő időszak ismét a kihívások időszaka lesz. És ezt sajnos nem a bejglisütések miatt mondjuk. (Bár az is kihívás minden évben.) Hogy továbbra is teli sütipulttal várjunk Titeket, azonban egy apró változtatást meg kellett tennünk: november végéig Sütiházunk CSAK PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG LESZ NYITVA.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ezen a héten, azaz november 10-én és 11-én sem vagyunk nyitva. (MA ÉS HOLNAP ZÁRVA VAGYUNK!) Ellenben november 12-13-14-én, azaz péntektől vasárnapig igen! Nyitva leszünk még november 19 és 21 között, illetve 26 és 28 között. Tehát úgy készüljetek, hogy hétfőtől-csütörtökig ebben a hónapban zárva leszünk. (November 30., keddtől előreláthatóan visszaáll a rend, azaz marad a heti egy nap (hétfő) zárvatartás.)

Természetesen péntektől szombatig a nyitvatartásunk változatlan: 10 órától 18 óráig várjuk szeretettel új és régi vásárlóinkat.

Az átmeneti, új nyitvatartási rend alatt természetesen cukrászaink továbbra is folyamatosan készítik majd a finomabbnál finomabb tortákat, garantáltan glutén- és keresztszennyeződés mentes műhelyünkben, így nem kell aggódnod. Rendeld meg tortádat webshopunkon keresztül: csapj le hét napon belül vihető tortáink egyikére vagy ha éppen nincs belőle, akkor tedd a kosaradba és hét munkanap múlva már át is adhatod az ünnepeltnek.

Tehát az új nyitva tartás ideje alatt tortaátvétel természetesen lesz, méghozzá mindennap 8 óra és 14 óra között. Jöhetsz a megrendelt mentes tortádért és át is veheted; csupán annyi a kérésünk, ha megjöttél, hívj minket, hogy kivigyük Neked a kapu elé megrendelésed.

November 19-én, pénteken pedig mindenképpen megéri majd betérni hozzánk, hiszen akkor kezdődnek nálunk a BEJGLIKÓSTOLÓ NAPOK! Glutén-, tej- és cukormentes, vegán, IR-barát mákos, illetve diós bejglink lesz idén, 250 grammos és 500 grammos verziókban. Ezeket lehet majd kóstolni nálunk jövő péntektől, a nyitvatartási időnk alatt.

Várunk mindenkit szeretettel novemberben KIZÁRÓLAG minden pénteken, szombaton és vasárnap, mentes süteménnyel teli pulttal, jövő péntektől pedig mákos és diós bejgli kóstolóval!

Kosár