Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Bízd ránk idén is a mentes bejglisütést!

Igen, még csak november, de már mindenhol Karácsonyi zene szól, Karácsonyi dekort látni, Karácsonyi ajándékokra hívják fel a figyelmet. Hiába, tényleg el hamar elrepül ez a pár hét és mindjárt itt a Szeretet Ünnepe.
Jó, ha idén nem hagyjuk az utolsó pillanatra a meglepetések beszerzését és hát, természetesen a Karácsonyi ebéd vagy vacsora megtervezését sem.


Ahogy minden évben, úgy idén sem hiányozhat az asztalról a klasszikus Karácsonyi süteményrepertoár, azaz a bejgli vagy a zserbó. És ha van ételérzékeny a családban, akkor muszáj azt is figyelembe venni, hogy ő bizony nem ehet meg bármit. Így aztán, nehéz dolgunk lesz, ha olyan süteményeket szeretnénk tálalni, amik finomak és „valamilyen mentesek”.

Hogy levegyük ezt a terhet a válladról, szuperfinom mentes bejgliket sütöttünk – amelyek egyébként péntektől szombatig meg is kóstolhatsz –, amelyek IR-barátok és vegánok is.

Két ízből – tradicionális mákos és diós – választhatsz. Mindkettő telis-teli töltelékkel: idén sem spóroltunk a mákkal és a dióval. Ráadásul mindegyikre egyaránt igaz, hogy glutén-, tej- és cukormentes, valamint, ahogy már említettük, vegán és IR-barát.

Mindkettő 500 grammos változatban szerezhető be.

Webshopunkon már előrendelheted IDE kattintva! Csapj le rá mihamarabb!

Rendelés előtt mindenképpen ugorj be hozzánk, kóstold meg őket és míg döntesz, addig nézd meg mentes szaloncukor választékunkat, amelyek között találsz vegánt, paleot. De már most szólunk, hogy a több mint 10 féle ízből nehéz lesz választani!

Szeretettel várunk péntektől vasárnapig 10 órától 18 óráig!

Kosár