Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Ajándék gombóc az iskolakezdéshez, hogy ne legyen olyan „nehéz” az az iskolatáska

Valahol azt a vicces megjegyzést olvastuk, hogy mától megint lehet számolni, hogy hány nap van hátra a nyári szünetig. Hiszen a legtöbb oktatási intézményben – vagy talán mindben – ma volt az első tanítási nap. Mivel tudjuk, hogy ez mekkora teher az édesanyákra, gyermekekre nézve egyaránt, ezért szeretnénk egy apró figyelmességgel „könnyebbé” tenni az iskolakezdést.

Az iskolatáska mindig szeptemberben a legnehezebb, legalábbis mi anno így láttuk. Ha a gyerkőc ekkor kezdi az iskolát, aki mindenképp, hiszen nem volt még a hátán táska, főként nem telepakolva könyvekkel, felszereléssel. Arról nem is beszélve, hogy teljesen új gyerekekkel és természetesen tanítónénivel fog találkozni.

Ha pedig már „rutinos” és esetleg nem váltott iskolát, akkor legalább ismerősek lesznek az arcok, a padok, az osztályterem. Azonban a táska biztosan így is nehéz lesz, hiszen minden holmit be kell készíteni az iskolapadba vagy betenni a szekrénybe. Azt is, amit csak később fog majd használni egy-egy tanórán.

Száz szónak is egy a vége, tudjuk, hogy ez nehéz időszak a gyermeknek, ugyanakkor a szülőnek is. Hogy ezt a pár napot valamelyest „könnyebbé” tegyük, AJÁNDÉK gombóc fagyit adunk minden helyben elfogyasztott két szelet sütemény mellé. Ha tehát hazafelé, iskola után megjutalmaznátok magatokat, mi mindenképpen honoráljuk. (Az akció 2021. szeptember 1-3. között érvényes.)

Ráadásul a fagylaltjaink és süteményeink fehér liszt mentesek, jelentős részük pedig cukormentes – amellett, hogy mind garantáltan gluténmentes –, így a gyermek nem fog „felpörögni” tőle és biztos, hogy nem lesznek harcok az esti elalvásnál sem.

Arra az esetre, ha a nagy izgalomtól mégsem tudna elaludni, volna egy nagyszerű és hatékony megoldásunk. A Herbatea Manufaktúra teái tartósítószert, ízfokozót és aromát nem tartalmaznak, ugyanakkor válogatott gyógynövényeket, azaz minőségi alapanyagokat igen.

A gyerekeknek az Álommanó teakeverék tökéletes és egyben elengedhetetlen kelléke a nyugodt alvásnak. Csipkevarázs és Marci kedvence pedig kiváló immunerősítők ebben a szeles-esős őszi időszakban. Az édesanyáknak a pihentető alvásért az Édes Álom, míg a könnyed és vidám ébredésért a Derűs ébredés teákat ajánljuk. Napközben pedig a Jókedv teakeverék az, ami a remek hangulatot biztosítja. A betegségek távoltartására pedig a Vírus STOP teakeverék a legjobb választás.

Természetesen ezeken kívül a Herbatea Manufaktúra teljes választéka megtalálható polcainkon.

Az ősz beköszöntével nem árt immunrendszerünket a teák mellett vitaminokkal és táplálékkiegészítőkkel is feltuningolni, amelyre kiválóan alkalmasak a GAL termékei. Rendszeres fogyasztásuk erősen ajánlott, főleg a hűvös évszakokban, hiszen vannak olyan, testünk szempontjából kiemelten fontos vitaminok és ásványi anyagok, amelyek sajnos még a legkörültekintőbb, gondos és egészségtudatos táplálkozás mellett sem, vagy legalábbis nem megfelelő mértékben vihetők be szervezetünkbe.

Ezek pótlására a GAL vitaminjait és táplálékkiegészítőit ajánljuk, amelyek teljes palettája megtalálható polcainkon. Sőt mindenből legalább két dobozzal, hogy biztosan ne rajtunk múljon az immunrendszered erősítése.

Szeretettel várunk minden hétköznap 11 órától 19 óráig!

Kosár