Zelenák Krisztina boltvezető

Zelenák Krisztina

üzletvezető

Azt szoktam mondani, hogy nem szeretek magamról beszélni, mert nincs bennem semmi érdekes, sokkal inkább szeretek másokkal beszélgetni, de aztán valahogy miközben a beszélgetőpartneremre hangolódom, elég hamar kiderül, hogy nyitott szemmel és füllel járok a világban. Jó érzékkel találom ki, hogy a másik embernek mire van szüksége, jókedvű és vidám vagyok, nem csak szeretem, de értem is a humort. Vallom, hogy három dolog nélkül nem érdemes dolgozni: kávé, a jól elvégezett munka öröme és jókedv.

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, a magánéletemben és a munkámban is figyelek a körülöttem lévőkre és próbálom kitalálni, hogy mire van szükségük. Küldetésemnek tekintem, hogy biztonságos, egészséges és finom élelmiszert adjak mindenkinek, ízlésére és ételérzékenységére szabva és ha lehet, még meg is nevettessem.

Különösen szeretem a gyerekeket, ezért minden ünnepre, eseményre (március 15., húsvét, pünkösd, gyereknap, augusztus 20., mikulás, farsang) igyekszem szervezni valamilyen ingyenes, szórakoztató gyermekprogramot, amit még a szülők is élveznek. Jellemző az ingyenes csillámtetoválás, (ideiglenes) tetoválás, arcfestés és idény nyalánkságok, estenként jelmezes szereplőkkel és sok-sok vidám dekorációval.
A boltban van külön játékos polc, amin már az egész kicsik számára is megfelelő, biztonságos és képesség fejlesztő játékok is vannak.

Néha megkérdezik, honnan van a végeérhetetlen jókedvem és energiám, hogyan bírok reggeltől estig dolgozni töretlenül?
A válasz egyszerű, az én szemem előtt egy a hétköznapinál magasztosabb cél lebeg:
A családomban több ételérzékenységben érintett gyermek is van és ők számítanak rám, számítanak arra, hogy mindig lesz sütijük, tortájuk, amit szeretnek és amit ők is megehetnek.
Én magam is ételallergiában többszörösen érintett vagyok és a házi koszton kívül nem sok mindent ehetek, anélkül, hogy rosszul lenék. Sajnos, első kézből tudom, hogy az üzlet környékén található vendéglátóhelyek közül, bármit is mondanak hová nem mehet be nyugodt szívvel egy lisztérzékeny.
A célom az, hogy biztosítsam
, a magam, a családom és minden hozzánk forduló ételérzékenységben szenvedő és/vagy cukorbetegnek, hogy biztonságos, egészséges és finom süteményekhez, rágcsálnivalókhoz, kenyerekhez jussanak.

Látogassák meg üzletünket (és engem), ahol mindig jókedv honol és megtapasztalhatják az igazi békebeli, családias vendégszeretet, miközben egy forró ital és egy finom sütemény édesíti meg a napjukat.
Várom Önöket sok szeretettel!

Zelenák Krisztina
üzletvezető