Boltunk és műhelyünk költözés miatt jelenleg zárva tart.
Az új bolt nyitása 1105 Gitár utca 4-ben március közepén várható. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Boltunkban azonnal elérhető termékek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bár webshopunkon több mint 20-30 különböző tortát tudnak megrendelni egészben, ezeknek “csak” kétharmadát tartjuk üzletünkben szeletként:
A legközkedveltebb torták az Állandó termék kínálat részét képezik, mindemellett pedig a Tavaszi-nyári termék kínálat és az Őszi-téli termék kínálat váltja egymást, melyeket megkóstolhatnak szeletként és megrendelhetik egész tortaként is. Az állandó kínálaton és az aktuális féléves ajánlaton kívül eső tortákat szeletben nem, de egész tortaként megrendelhetik.

Mivel nem használunk adalékanyagokat, így tartósítószert sem és üzletünk a világ zajától kissé félreeső, meghitt paradicsom a nyugodtan beszélgetni vágyók számára, ezért nem tartunk fogyasztásra kész állapotban 1-2 szeletnél többet egyféle tortából, nagyobb mennyiséget sajtos pogácsából és kenyeret csak előrendelésre sütünk.
Tévedés volna azt feltételezni, hogy az általunk preferált termékből nagyobb mennyiséget fogunk találni, előzetes megbeszélés nélkül. Tehát, ha egy családi, üzleti rendezvényre szeretne tortaszeleteket, kenyeret vagy pogácsát elvinni, célszerű a boltba odatelefonálni, hogy készítsék nekünk elő a rendelésünket. Így biztosan megkapjuk amit szeretnénk, nem ér minket csalódás és várnunk sem kell, míg összekészítik nekünk.

A pultban található tortaszeleteket, elsősorban, az itt fogyasztó vendégek számára tartjuk, ezért ha konkrét elképzelése van, több szeletet vagy egyféle ízből többet szeretne elvinni, kérjük adja le a rendelését előre.
Gyakran megesik, hogy egymást követően többen, több szeletet szeretnének vinni, de pont az áhított finomságot még nem sikerült pótoljuk. Az ilyen eseteket a jövőben szeretnénk elkerülni, így megkérjük, hogy válasszanak a 3 napon belül megvásárolható egész torták közül, vagy előre adják le szelet rendeléseiket.

A gluténmentes sajtospogácsa, a  legnépszerűbb sós termékünk, amelyet naponta többször frissen sütünk, maximum 10-20 dekát. Sok rajongója akad, akik amint meglátják, már viszik is, többnyire az összeset.
Tehát nem csak félkiló, de ha csupán 10-20 deka pogácsát szeretnénk, azt is előnyösebb megbeszélni, hogy biztosan jusson belőle nekünk is és friss, meleg legyen. Előkészítés 5 perc, sütési idő 10 perc, hűtés 5-10 perc, így hát, akár ha csak félórával az érkezésünk előtt telefonálunk, akkor is saját, friss, forró pogácsával távozhatunk.

kenyeret szintén előrendelésre sütjük és bár nagy-ritkán előfordul, hogy enélkül is akad, egy szabad darab, ha biztosra akarunk menni, 3-5 nappal hamarabb telefonáljunk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kosár