Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

A bejgli nem hiányozhat az ünnepi asztalról. Legyen mentes? Zelenák Sütiházunkban garantáltan gluténmentes, szénhidrátcsökkentett bejglid lesz. És sosem ettél még ilyen finomat.

Tartalomjegyzék:

Mennyibe kerül a mentes bejgli országos kiszállítása?

MennyiségMagyarország területén:

1-4 db mentes bejgli
2.000 Ft
5-10db mentes bejgli2.500 Ft
11-20db mentes bejgli3.000 Ft

A bejgliket gondosan dobozokba tesszük, így reméljük sérülésmentesen fognak megérkezni.
Tortát nem tudunk küldeni, csak bejglit!

Kiszállítva kéred? Írj üzenetet ezzel az űrlappal:

Cukormentes, gluténmentes paleo bejgli rendelés ⤵

Válaszd ki, mennyi bejglit szeretnél rendelni.
Válaszd ki a bejgli típusát a lenti listából.
Küld el nekünk e-mailben a rendelésed a lenti űrlapot kitöltve.
Rendelésed a lehető leghamarabb visszaigazoljuk és előlegbekérőt fogunk küldeni. Amint megérkezik az utalásod, biztos lehetsz benne, hogy megkapod időben a mentes bejglit.
Amennyiben személyesen szeretnél bejönni, lehetőséged van itt a webshopban is megvásárolni a bejglit és a kiválasztott időpontban bejönni érte cukrászdánkba (csak személyes átvétel esetén).

Cukormentes, gluténmentes paleo bejgli rendelés ⤵

shape-suti-zelenak

Vendégeink viszajelzései

z shape szurke

Ne mozdulj ki otthonról, rendeld házhoz a gluténmentes, cukormentes paleo bejglit!

Ha a Szeretet ünnepén ezúttal nem tud összejönni a család, akkor is megmutathatod, gondolsz mindenkire: gondolatban ott áll mindenki a karácsonyfa körül, csillagszóróval a kézben. És hogy a mennyei mák és az édes dió illat is minden rokonod, barátod, családtagod otthonban betöltse a nappalit: küldj szeretteidnek bejglit, futárral!

Bejgli kiszállítási díj csak 2.000 Ft!
Vegán az unokahúgod, ráadásul az egyik déli megyében lakik? A borsodi nagymama cukorbeteg? Külföldön dolgozó tesód meg gluténérzékeny? Küldj nekik bejglit, hogy érezzék, törődsz velük! Az ország egész területére kiszállítjuk idén a bejglit, amelynek díja távolságtól függetlenül 2.000 Ft (maximum 4 bejgli kiszállításának költsége)! Tehát ennyibe kerül Pest megye északi falucskájába, vagy a „Viharsarokba” is. (A külföldi szállítási díjak országonként eltérnek, kérlek, érdeklődj e-mailben.)

Sérülésmentes bejgli csomagolás
A dobozokba, amelyekbe jó alaposan csomagoljuk a kiszállítás előtt, hogy még véletlenül se törjön, sérüljön, összesen 4 db bejgli fér. Tehát ha négyet rendelsz, annak ugyanúgy 2.000 Ft a szállítási díja. Természetesen egy cím esetén. Ha több bejglit szeretnél, természetesen arra is van lehetőség. 5-10 darab rendelése esetén a szállítás díja 2.500 Ft-ra, míg 11-20 darab esetén 3.000 Ft-ra emelkedik.

Sajnos tortát nem tudunk szállítani
Sajnos azonban tortát továbbra sem tudsz házhoz kérni, annak épségét és sértetlenségét ugyanis nem tudjuk garantálni. Sem mi, sem a futárszolgálat. Azt pedig nem szeretnénk, ha egy szétrobbant, össze-visszaütődött és nyomódott tortának nem nevezhető valamit vinne ki a futár az ép bejglivel.

Szénhidrát csökkentett vagy vegán bejgli
Idén kétféle recept alapján készítjük a gluténmentes bejgliket.
• Az egyik változat Zellei Tündi gluténmentes, szénhidrát csökkentett és ropogós lisztjéből készül. (Ebbe egyébként mi főzzük a lekvárt, saját kezűleg, sok-sok gyümölcsből és egy kevés eritritből.)
• A másik pedig a Vajda Ági féle teljes értékű, vegán IR-barát, glutén-, tej- és cukormentes, szójamentes recept alapján.

Bejgli töltelék-tészta arány: 50-50%

Mindegyik változatot kérheted mákos, diós, aszalt szilvás vagy gesztenyés töltelékkel. Minden bejgli esetén garantáljuk az 50-50%-os töltelék-tészta arányt. (Tehát nem kell attól tartanod, hogy spórolunk a mákkal a mákos bejglinél vagy csak nyomokban tartalmaz diót a diós bejgli…)

Mikorra kéred a bejglid?

Ha megvan, hogy melyik recept és milyen töltelék, akkor már csak annyi a teendőd, hogy eldöntöd, hány rokonod leped meg, és mikorra kéred a szállítást. A futárszolgálat legkorábban december 15-én indul útnak és 22-ig szállítja ki folyamatosan a bejgliket. Ha elfogadsz tőlünk egy jótanácsot, akkor a bejglit ne 22-re kérd (friss lesz 24-ig akkor is, ha 16-án kézbe kapod). A futárszolgálat ugyanis akkor már nem garantálja az 1-2 napos szállítást, így könnyen előfordulhat, hogy Szenteste üres marad a bejglis tálcád…

Gyere és kóstolj!
Ha nem tudsz dönteni, melyik bejgli koronázza meg idén a karácsonyi asztalt, akkor – amennyiben lehetőséged van beugrani hozzánk – látogass meg minket és mi adunk kóstolót szívesen. Úgy biztos, hogy könnyebb lesz dönteni. Vagy nehezebb…

December 1-ig akciósan!
Ha biztos vagy a dolgodban, akkor rendeld meg a rendeles@zelenaksutihaz.hu e-mail címen vagy személyesen a boltban – a kóstolás után. Amennyiben december 1-ig leadod a rendelést, szuper áron kapod meg a bejgliket: 3.490 Ft-ért a Zellei Tündi félét és 3.990 Ft-ért a vegán bejglit!

Bejgli szállítási információk
Miután leadtad nekünk a rendelésed, és közeleg a kiszállítás dátuma, három e-mailt fogsz kapni a futárszolgálattól (innen mi már sajnos nem tudjuk, merre járnak a bejglik, így információt sem tudunk adni neked). Az első e-mailt akkor kapod, amikor átadtuk a futárnak. A másodikat aznap kora reggel, amikor érkezni fog. A harmadikban (ez SMS-ben is érkezik) pedig arról írnak majd neked, hogy pontosabban milyen időintervallumban fog csengetni a bejglifutár az illatos kis csomaggal, amin egy szép, BOLDOG KARÁCSONYT feliratú matrica is díszelegni fog.

Szeretettel várjuk rendelésed a rendeles@zelenaksutihaz.hu e-mail címen vagy személyesen a boltban!

Már ki sem látunk a mákból és a dióból, hetek óta sütjük a bejgliket, hiszen folyamatosan kéritek, veszitek, viszitek. Bár tudjuk, az óvatosak még várnak vele. De rendelést attól még le lehet adni, hiszen december 15. után indul útnak a bejgli futár és viszi házhoz az ország egész területén a mennyei mentes bejgliket. De hogy melyek azok a kérdések, amelyek leggyakrabban felmerülnek a bejgli rendeléssel kapcsolatban? Lássuk!

Rendelhetek a weboldalon keresztül is?

Nem, a bejglik rendelését – méghozzá azokét, amelyeket futárral szeretnél kiszállíttatni – kizárólag e-mailben (rendeles@zelenaksutihaz.hu) vagy személyesen, a boltban tudjuk felvenni. A webshopon keresztül nem.

Mennyi a bejgli kiszállításának díja?

Mindegy, hogy az ország mely pontjára rendelsz. A kiszállítás díja 1-4 db bejgli esetén 2.000 Ft. 5-10 darab esetén 2.500 Ft, míg 11-20 darabnál 3.000 Ft.

Tortát, pogácsát, pozsonyi kiflit és zserbót is tudok futárral rendelni?

Nem, nem tudsz, sajnos. Csak bejglit tudjuk dupla buborékos csomagolóanyagba biztonsággal becsomagolni úgy, hogy biztosan ne törjön össze vagy sérüljön. Tortát, pogácsát, egyebet sajnos nem tudunk a bejgli mellé csomagolni, így csak bejglit tudsz futárral házhoz rendelni.

Ha Zalaegerszegen lakom, oda is kihozza a bejgli-t a futár?

Igen, oda is kiviszi a bejglit. Mást sajnos nem. A futárok az ország egész területére kiszállítják a bejglit, december 15-től.

Ha ma rendelek, holnap már várhatom a futárt?

Nem. Bár a bejgli eltartható, azaz nem fog megromlani (amennyiben nem a kályha mellett tárolod), a futárokat december 15-től indítjuk útnak a megrendelt bejglikkel. Tehát ha rendelsz, mindenképp írd meg nekünk, hogy december 15 és 22. között melyik napra kéred a futárt.

Van kakaós bejgli is?

Nincs. Idén négyféle töltelékből lehet válogatni. A tradicionális mákos és diós mellett aszalt szilvás és gesztenyés bejgliből tudsz rendelni. Az aszalt szilvás kivételével kétféle lisztből: Az egyik változat Zellei Tündi gluténmentes, szénhidrát csökkentett és ropogós lisztjéből készül. A másik pedig a Vajda Ági féle teljes értékű, vegán IR-barát, glutén-, tej- és cukormentes, szójamentes receptje alapján készül.

Hány grammos egy bejgli, töltelék aránya?

Mindegyik 500 grammos, a töltelék-liszt aránya pedig 50-50%.

Mit csináljak, ha nem tudok dönteni?

Gyere és ugorj be hozzánk. Szívesen adunk neked kóstolod, hogy a döntésedet megkönnyítsük. (Sőt szaloncukor kóstolót is adunk mellé ajándékba.)

Mennyibe kerül a bejgli?

December 6-ig a bejgli árak a következők: 4.100 Ft és 3.700 Ft. December 7-13. között az alábbiak szerint alakul: 4.300 Ft és 3.900 Ft. December 14. után a „last minute” bejglik ára 4.500 Ft és 4.000 Ft lesz.

Ha útnak indult a bejlgi, akkor honnan tudom meg, hogy mikor érkezik pontosan hozzám a futár?

Miután leadtad nekünk a rendelésed, és közeleg a kiszállítás dátuma, három e-mailt fogsz kapni a futárszolgálattól (innen mi már sajnos nem tudjuk, merre járnak a bejglik, így információt sem tudunk adni neked). Az első e-mailt akkor kapod, amikor átadtuk a futárnak. A másodikat (SMS-t) aznap kora reggel, amikor érkezni fog. A harmadikban (SMS) pedig arról írnak majd neked, hogy pontosabban milyen időintervallumban fog csengetni a bejglifutár az illatos kis csomaggal, amin egy szép, BOLDOG KARÁCSONYT feliratú matrica is díszelegni fog.

+1 Átvehetem személyesen is a bejgli?

Igen, a bejglit át lehet venni nálunk, személyesen is. De Budapesten belül is lehet kérni házhoz szállítást, ebben az esetben azonban nem a DPD szállítja ki. (Erről bővebb információt személyesen, telefonon vagy e-mailben tudunk adni.) Természetesen a kiszállítás díja is más. Ebben az esetben azonban lehet a webshopon keresztül is rendelni.

Szénhidrát csökkentett vagy vegán bejgli

2020-ban kétféle recept alapján készítjük a gluténmentes bejgliket.
• Az egyik változat Zellei Tündi gluténmentes, szénhidrát csökkentett és ropogós lisztjéből készül. (Ebbe egyébként mi főzzük a lekvárt, saját kezűleg, sok-sok gyümölcsből és egy kevés eritritből.)
• A másik pedig a Vajda Ági féle teljes értékű, vegán IR-barát, glutén-, tej- és cukormentes, szójamentes recept alapján.

Cukormentes, gluténmentes paleo bejgli rendelés ⤵

Kosár