Belépőjegy Roxfort titkai: Kérem a jelszót!

4 000 Ft

A Roxfort Titkai és a Zelenák Sütiház közös szervezésében ismét elhozzuk nektek a varázslatot.

Mindig is szerettétek volna kipróbálni, milyen a Roxfortban, nem igaz? Eljött az idő: az ifjú varázslótanoncnak a segítségetekre van szüksége, ugyanis elfelejtette a jelszót a Griffendél-klubhelyiségbe, barátai pedig rejtélyes módon eltűntek… Talán tanulnak?

Éljétek át a kalandot egy interaktív kvíz keretében, mely elkalauzol a kastély folyosóin, termein, és talán még a Szükség Szobáját is megláthatod, ha ügyesek vagytok. Találkozzatok McGalagony professzorral, vagy merészkedjetek be a Bájitalterembe, ahol Piton professzor épp órát tart.

Ha elég talpraesettek vagytok, megfejthetitek a Kövér Dáma jelszavát, és bejuthattok a Griffendél klubhelyiségébe. Jó tanács: kerüljétek el Hóborcot…

!!!!!! Még mindig bevezető akciós részvételi díj: 2500 Ft/fő, mely magában foglal egy szabadon választott welcome-sütit is, melynek értéke min. 890-990 Ft, és meglepetés! Lehet akár Harry Potter-jellegű is 😉

A játékra 2 fős csapatok jelentkezését várjuk, maximum befogadóképesség: 12 fő (tehát 6 csapat), úgyhogy csapjatok le a lehetőségre mielőbb 😀 (Nemsokára kidolgozunk egy jegyrendszert, addig kis türelmeteket kérjük 🙂 )

Jelentkezés módja: foglaljatok le fejenként(!) egy-egy helyet, majd kommentben írjátok meg a csapatneveteket, és jelöljétek meg a csapattársatokat (A maximális élmény érdekében belépésnél ellenőrizni fogjuk, jelentkeztetek-e előre)

És hogy mi a nyeremény? A győztes csapat mindkét tagja egy-egy közel 6000 forint értékű Harry Potter- édességcsomagot nyerhet a kávéház jóvoltából.

Ha előbb érkeztek, lesz időtök egy kis társasozásra is, melyet megtaláltok a helyszínen 🙂

Várunk benneteket!

2 készleten

Mny

 

Ízek

Bécsi trüffel, Mandulakrém

Felirat

LOVE, MARRY ME, Monogram, Rövid név