Elfogyott
 

Paleo-Vegán Gesztenyepüré habbal

1 140 Ft

Az Őszi-téli termékkínálatunk része, így rendelése csak szeptembertől márciusig lehetséges. 

Nincs annál szomorúbb, mint amikor egy kisgyerek azt nézi, hogy a többiek sütiznek, nassolnak és ő nem ehet, ezért alkottuk meg a gyermekek kedvenceit lisztmentes és tejmentes alapanyagokból. A gesztenyegolyónk, kókuszgolyónk, islerünk, linzerünk, somlóink, számos más süteményeink és tortáink, sok kisgyermeket és a családjaikat vidították már fel, mert ezeket nyugodtan fogyaszthatja mindenki. A gyerekzsúron minden kis kópé boldog lesz, mert bár egészséges és allergén mentes, de nagyon finomak sütijeink és a szülők is lelkiismeret furdalás nélkül falatozhatnak.

A lisztérzékeny és/vagy laktózérzékeny gyerekek kedvence, mert erre végre nem mond nemet az anyukájuk, apukájuk. Mind szerettük és ettük gyermekkorunkban és néha még felnőttként is, minden kisgyerek megérdemli, hogy ez az élmény és szenvedély neki is megadasson.

Ha nem azonnal fogyasztja, akkor kérheti kókusztejszínhab nélkül, ezt később egy habszifonba öntött kókusztejszínnel fogyasztás előtt pótolni tudja.

Ajánljuk lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, tojásallergiásoknak, vegán, paleo és egészséges életvitelt folytatóknak, fogyókúrázóknak, alacsony szénhidrát diétán lévőknek és cukorbetegeknek mivel 100g/27g szénhidrátot és  tartalmaz csupán.

ÖSSZETÉTEL:

natúr gesztenye, eritrit, vanilia, rumaroma

Az Őszi-téli termékkínálatunk része, így felármentes rendelése csak szeptembertől márciusig lehetséges. 

Elfogyott

Allergének

Liszt
Cukor
Tej
Tojás
Szezám
Földimogyoró
Diófélék
Csillagfürt

Tápérték/100g

Zsír 10,2 g
Telített zsír 8,89 g
Ch 27 g
Ebből cukor 0 g
Fehérje 1,8 g
Rost 0 g
0 g
Kcal  208
Kj 873