Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

3+1 óvintézkedés, amit a koronavírus járvány második hullámának idején javaslunk

Ebben az évben a világ egy teljesen új kihívással nézett/néz szembe, amely gyökeresen átírta a mindennapi életünket: felbukkant a koronavírus. A járvány miatti veszély továbbra is valós, ezért Sütiházunk betartja a Kormány által rendeletekben megfogalmazott higiéniai iránymutatásokat és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink és az Ön egészségét megvédjük. Íme 3+1 óvintézkedés, amit mi garantáltan betartunk!

1. Maszk használat

A 285/2020. (VI. 17.) Kormány rendelet 1. paragrafusának 2. pontja értelmében a Sütiházunkba kizárólag maszkban, száj elé kötött kendőben vagy sálban szabad tartózkodni. Természetesen Mi is hordunk maszkot, hiszen a rendelet ránk ugyanúgy vonatkozik, mint vendégeinkre. Amennyiben nincs maszk a kedves Vásárlónál, azt 200 Ft-ért tőlünk is meg lehet vásárolni.

 

2. Rendszeresen fertőtlenítés

A vírus, bár továbbra is elsősorban emberről emberre terjed, mi azokat a tárgyakat, eszközöket, amiket többen is megfognak, alaposan és rendszeresen fertőtlenítjük. Emellett az alapos kézmosás, kézfertőtlenítés (ennek megkönnyítésére kihelyeztünk kézfertőtlenítőt, amit bárki használhat) és az odafigyelés is rendkívül sokat számít.

 

3. Bankkártyás fizetés

Az óvatosság miatt a számlát elsősorban bankkártyával, de természetesen készpénzzel is kiegyenlítheti. Érdemes a kártyás fizetés lehetőségével élni vagy mobiltelefonnal fizetni, hiszen a papírpénz és az érmék felületén akár órákig is életképes maradhat a vírus.

 

+1 Vitaminpótlás

Manapság már nem olyan egyszerű fedezni az élelmiszerekből a megfelelő vitamin mennyiséget, így nem árt, ha étrendkiegészítő formájában viszünk be külön is szervezetünkbe. Polcainkon található kiváló minőségű GAL vitaminokat és táplálék kiegészítőket pedig Mi magunk is fogyasztjuk. Érdemes tehát beszerezni nálunk az egész család számára!

 

Habár továbbra sincs a vírusnak ismert ellenszere, gyógymódja, a fertőzés terjedése lassítható, ha megtesszük, azaz betartjuk a szükséges óvintézkedéseket. Első és legfontosabb, az alapos és rendszeres szappanos kézmosás, a kézfertőtlenítés, a felületek rendszeres fertőtlenítése, valamint a rendelet értelmében a száj eltakarása orvosi maszkkal, kendővel vagy sállal.

Az óvintézkedések betartásával várunk Mindenkit szeretettel egy finom, gluténmentes süteményre, kávéra, teára vagy frissítőre. Természetesen továbbra is lehet tőlünk tortát rendelni: 5 munkanapon belül IDE kattintva, ha későbbi az időpont, akkor IDE kattintva, valamint e-mailben (rendeles@woocommerce-501817-1590243.cloudwaysapps.com) vagy telefonon: +36 30 384 1238

Kosár