Tudnivalók a saját termékeinkről:

Süteményeink a hagyományos, nem egészségtudatos cukrászdákban megszokott kinézetűek és méretűek, az áraik is hasonlóak. A lényeges különbség, hogy a mi süteményeink és termékeink semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak vagyis mindenmentesek, csak természetes és egészséges prémium minőségű alapanyagból, garantáltan gluténmentes cukrászműhelyünkben készülnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a hagyományos, közkedvelt és közismert süteményeket, egészséges összetevőkből sikerült úgy újjáalkotnunk, hogy pont olyan finomak vagy még finomabbak, mint a nem egészséges társaik. Ráadásul még abban is segítenek, hogy jó legyen a közérzetünk (se has puffadás, se lelkiismeret furdalás) és megtartsuk az alakunkat.

Minden süteményünk, maga az Egészség, mert természetes, tartalmában és ízében is kiváló!

A megfelelő termék kiválasztása:

Kiválaszthatja, nem csak a termék típusát (torták, sütemények, pékáruk, édes és sós aprósütemények, müzlikeverékek, lisztkeverékek, tészták, lisztek, pástétomok, húsfélék, lekvárok, csokoládék, cukorkák, olajfélék, tej és tojás helyettesítők, vitaminok és étrendkiegészítők), de azt is, hogy az adott termék, Paleo, Vegán, Cukormentes, Csökkentett vagy Minimális szénhidrát tartalmú, Teljesen allergénmetes (az összes hátrébb felsorolt), Tejmentes, Tojásmentes, Dióféléktől mentes, Földimogyorómentes, Szezámmentes legyen.

Minden általunk készített termék Gluténmentes, Csillagfürtmentes és Káros-anyag mentes azaz Mindenmentes (tartósítószer-mentes, térfogatnövelő-mentes, habosítómentes, ízfokozómentes, színezékmentes, idegméregmentes).

Az  egyetlen cukorféle, amit kis mennyiségben néhány termékünk tartalmaz, alacsony glikémiás indexű kókuszvirág cukor, amit a Paleo is elfogad. A szorbit és a szőlőcukor ugyanolyan káros, mint a répa vagy nádcukor és az édesítők nagy többsége szintén egészségtelen, ezért a legtöbb süteményünk csak 0 kalóriás eritritet, fagylaltjaink xilitet tartalmaznak. Mindkettő zöldségekből előállított cukoralkohol.

Amennyiben lisztérzékeny, nyugodtan fogyaszthatja összes termékünket, mert garantáltan gluténmentesek.

Hogyha ételallergiás, fokozottan megkérjük, hogy az adott allergénmentes címkét válassza (Tejmentes, Tojásmentes,  Dióféléktől mentes, Földimogyoró mentes, Szezámmentes). Ha egynél több allergénre érzékeny, jelölje meg az összes címkét, amire allergiás, evvel szűkítve a találatokat, hogy az Ön számára biztonságos terméket válasszon. Ha minden allergénre reagál, válassza az Teljesen allergénmentes címkét.

Amennyiben cukorbeteg, fokozottan megkérjük, hogy a Cukormentes és Cukorbetegeknek címkéket válassza és ellenőrizze a termék szénhidrát tartalmát.

Hogyha szeretné súlyát tartani, fogyókúrázik, alacsony szénhidrát diétát tart, kérjük válasszon a Csökkentett vagy Minimális szénhidrát tartalmú címkékből.

Ha Paleo vagy Vegán életmódot folytat, külön megtalálja a címkéket.

Fontos információk és jelölések:

Minden termékünk megjelöltük, PaleoVegánCukormentesCsökkentett vagy Minimális szénhidrát tartalmú, Allergénmentes (az összes hátrébb felsorolt), vagy TejmentesTojásmentes,  Dióféléktől mentesFöldimogyoró mentesSzezámmentes címkékkel, hogy evvel segítsük Önöket, a megfelelő termék keresésében és kiválasztásában.

Minden általunk készített termék GluténmentesCsillagfürtmentes és Káros-anyag mentes azaz Mindenmentes (tartósítószer-mentes, térfogatnövelő-mentes, habosítómentes, ízfokozómentes, színezékmentes, idegméregmentes).

Minden termékünk rendelkezik összetevő leírással, allergén táblázattal, tápanyag táblázattal. Az összetevők között szerepel minden, ami belekerül a süteményekbe, az allergia táblázatban, hogy milyen allergént tartalmaz vagy tartalmazhat, a tápanyagtáblázatban, pedig minden fontos és hasznos adatot feltüntettünk.

Mindezt azért, hogy biztonsággal fogyaszthassák termékeinket cukorbeteg, allergiás és fogyókúrázó, diétázó vendégeink.

Különleges alkalmakra:

Ha születésnapra, gyerekzsúrra, esküvőre, évfordulóra, ballagásra vagy bármilyen eseményre rendeli a tortát, kérhet rá feliratot, díszítést, fondant vagy marcipán bevonatot.
Tekintse meg formatorta kínálatunkat, melyeket garantáltan gluténmentes, tejmentes és cukormentes verzióban is kérhet.

Amennyiben szeretne tortájára különleges kiegészítőket: 

Kiválaszthatja weboldalunkon/üzletünkben vagy partnereink kínálatából és kalkulálja bele a dekoráció árát és a szállítási díjat plusz költségként, ha mi rendeljük meg Önnek.
Vagy keresse meg a Milano-ker Kft. (1132 Budapest, Visegrádi u. 19., +36 1 236 0116, milanoker@milanoker.hu) vásárolja meg személyesen és hozza be hozzánk. Csak gluténmentes terméket engedünk be műhelyünkbe! 

Megrendelés, házhozszállítási díjak, átvétel, fizetés:

Saját termékeink mindig frissen készítjük és szállítjuk, ám mivel tartósító szert nem tartalmaznak, kérjük vegyék figyelembe, hogy eltarthatóságuk  hűtve az átvételtől számított 5 nap.

Termékeinket (elsősorban egész torta rendelés esetén) bolti és személyes átvétel esetén is, szíveskedjenek minimum egy héttel hamarabb megrendelni, hogy rendeléseiket időben elkészíthessük Önöknek. Mindkét esetben, kérjük szíveskedjenek megadni, hogy pontosan mikorra kérik a rendeléseiket.

Ha egy héten belül van szükségük egy tortára, kérjük telefonáljanak és kollégánk tájékoztatja Önöket, hogy milyen és mekkora, de korlátozott választékból tudnak rendelni vagy nézzék meg naponta frissülő ajánlatunkat
Amennyiben nem tudnak választani félkész tortáink közül, rendelésüket egy héten belül csak és kizárólag +10-90%-os sürgősségi felárral tudjuk elkészíteni, mivel az előre be nem tervezett rendelés miatt túlóráznunk kell.

A bolti személyes átvétel természetesen ingyenes, fizethet készpénzben vagy kártyával is.
H.-P.: 11:00-től 18:00-ig, Sz.: 10:00-től 16:00-ig

Házhoz szállítás Budapestre, hétköznap 9-től 17-ig.

A házhoz szállítási díjak és az ingyenes házhoz szállítás értékhatárok a rendelési időn belül (1 hét) megrendelt tortákra értendőek.

Kiszállítási díj Kerületek
1. körzet  3.500 Ft  II., III., IV., XIII.
2. körzet  4.000 Ft  I., V., VI., VII., VIII., XII., XIV.
3. körzet  4.500 Ft  IX., X., XI., XV., XVI
4. körzet  5.000 Ft  XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

Fizetés készpénzben átvételkor.

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mit tegyek, ha bajban vagyok és 1-2 napon belül van szükségem tortára?

Amennyiben valamilyen előre nem látható ok miatt, 1-2 napon belül van szükségük tortára, kérjük telefonáljanak és kollégánk tájékoztatja Önöket, hogy milyen és mekkora, de korlátozott választékból tudnak kérni vagy vagy nézzék meg naponta frissülő ajánlatunkat.
Amennyiben nem tudnak választani 7 naponta belül megvásárolható torták közül, rendelésüket csak +100%-os sürgősségi felárral tudjuk elkészíteni, mivel ebben az esetben túlóráznunk kell.

Az egy héten belüli termékek kiszállítása felárral történik.

 • 120-168 órás átfutással (5-7 nap)
  + 25% felárral
 • 72-120 órás átfutással (3-5 nap)
  + 40% felárral
 • 36-72 órás átfutással (1,5-3 nap)
  + 55% felárral
 • 24-36 órás átfutással (1-1,5 nap)
  +70% felárra

Meddig áll el a torta?

Nem használunk semmilyen káros anyagot (térfogatnövelő, ízfokozó, színezék, aroma, tartósítószer stb.) a torták az átvételtől számítva, hűtve 5 napig tökéletes ízűek és állagúak.

Vannak torták, amiket díszítéssel együtt lehet fagyasztani, ezeket fagyasztva és kiolvasztva is el lehet vinni. Minden torta friss, a fagyasztónk kicsi, a kereslet pedig hatalmas, szóval nem sokáig hűlnek nálunk.

Nyáron, kimondottan hasznos a nagy hőségben, ha fagyasztva vesszük át és visszük el a tortákat, mert így garantáltan 5 napig tökéletesek, akár 1-2 órás autókázás/utazás esetén is. A hűtőbe betéve, tökéletes állagúak és ízűek. Ha rendelkeznek fagyasztó zacskóval, vagy hungarocell dobozzal akkor sokkal több időn keresztül is szállíthatóak.

Vannak torták, melyek nem fagyaszthatóak, ezek az átvétel napján készülnek frissen, aznap kerül fel rájuk a díszítés és fagyasztva nem átvehetőek.

Miért nem tudok pár napon belül torta rendelést leadni online és telefonon?

A tortarendelés átfutási ideje egy hét, ennek az az oka, hogy kicsi családi(as) néhány fős cég vagyunk, az egész országból jönnek hozzánk tortáért és minden napra vannak torta előrendeléseink.

Miért nem tudok az aktuális héten rendelni a webshopon, vagy telefonon, ha szombatra szeretnék tortát?

Mivel a legtöbben hétvégén tartanak családi, baráti és ünnepi összejöveteleket, ezért pénteki leterheltségünk maximális, ezért további rendeléseket, már nem tudunk vállalni.

Miért kerül sokkal többe az egy héten belüli kiszállítás?

Szükségünk van rá, hogy alaposan megtervezzük a kiszállítási csoportokat és útvonalakat és ez alapján hívjuk be a futárokat is. Mivel a megrendelés átfutási ideje egy hét, így bőven van időnk, hogy a legjobb kiszállítási stratégiát kidolgozzuk. Ha viszont valakinek egy héten belül kell egy torta az felboríthatja az egész kiszállítási menetrendet vagy ha azaz egyetlen kiszállítás aznapra, akkor be kell hívjunk futárt és ez nekünk is feláras.

Viszonteladóknak

Viszonteladói ár sávok bruttó összegekkel:

34.500 Ft. + 69.000 Ft. + 172.500 Ft. + 345.000 Ft. + 690.000 Ft. +
Ajánlott fogyasztói ár 10% kedvezmény 15% kedvezmény 20% kedvezmény 25% kedvezmény 30% kedvezmény
4100,- 3690,- 3485,- 3280,- 3075,- 2870,-
3500,- 3150,- 2975,- 2800,- 2625,- 2450,-
1500,- 1350,- 1275,- 1200,- 1125,- 1050,-
790,- 711,- 672,- 632,- 593,- 553,-
730,- 657,- 621,- 584,- 548,- 511,-
690,- 621,- 587,- 552,- 518,- 483,-
650,- 585,- 553,- 520,- 488,- 455,-
590,- 531,- 502,- 472,- 443,- 413,-
550,- 495,- 468,- 440,- 413,- 385,-
490,- 441,- 417,- 392,- 368,- 343,-
350,- 315,- 298,- 280,- 263,- 245,-

Viszonteladói termékinformációk:

Ár Fajta Típus Név Leírás Glutén Cukor Tej Tojás Szezám Földimogyoró Dióféle Csillagfürt
690,- Paleo-Vegán Torta Nyers Elmira Nyers kesudió tészta, kakaós-kávés krémmel HAT VAN
690,- Paleo-Vegán Torta Eper Kakaós vegán piskóta, vastag eper krémmel
690,- Paleo-Vegán Torta Erdei gyümölcs Kakaós vegán piskóta, vastag erdeigyümölcs krémmel