Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

A karácsonyi rendelési lehetőségekről

Hálával gondolunk mindazokra, akik megkönnyítették munkánkat avval, hogy 16.-ig leadták rendeléseiket és így tudunk előre tervezni és ezáltal sikerült a termelés hatékonyságát növelni.

Eddig is egy hetes előrendeléssel dolgoztunk, egy héten belül pedig csak +felárral vettünk fel rendeléseket, de karácsony előtt pár nappal, sajnos már majdnem teljes mértékben kihasználtuk az összes kapacitásunkat.

Készülünk a karácsonyi nagy rohamra, plusz glutén és tejmentes bejglivel, minimális paleo bejgli és torta készlettel, de még mindig van bőven teljesítendő megrendelésünk. Sajnos nem tudjuk mindenkinek garantálni, hogy előrendelés nélkül is süteményhez jut. No, de jobb később, mint soha:
Ha eddig nem rendelt előre, javasoljuk, hogy még hét elején keressen minket és foglalja le a most készülő termékeket, ha biztosra szeretne menni. Telefon: +36 30 384 1238 

Mindazok, akik tortát szeretnének az ünnep hetében, sajnálatos módon avval kell szembesülniük, hogy az 1-2 napon belül elvihető torták listája, rövid, várhatóan nem fog bővülni (mivel bejglit készítünk gőzerővel) és legkésőbb hét közepéig teljesen el is fogynak a torták.
Ha ennek ellenére tortát szeretne rendelni, azt csak 12-16-20 szeletes méretben, korlátozott ízekben és +50-100%-os felárral teheti meg.
Megértésüket köszönjük!

Azért dolgozunk egész évben, hogy az Önök asztalára finom, egészséges és legfőképpen biztonságos sütemények kerülhessenek.

Kosár