Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Csillapítsa nálunk egészség éhségét!

Az éhség mindig egészséges érzés, annak egészséges csillapítása nem mindig egyszerű, kivéve a sütiházban, mert mi készítettünk Önöknek gluténmentes, egészséges szendvicseket. Szendvicseink gluténmentes zsömléből, laktózmentes vajból, zöldségkrémből, salátából, chedar sajtból, öko gazdaságból származó bivaly szalámiból, vagy gluténmentes sonkából állnak össze, és nagyon finomak, laktatóak. Fogyaszthatók reggelire, tízóraira, uzsonnára, vagy csak, úgy mert megéheztünk.

Hogy jobban csússzanak azok a szendvicsek, igyanak mellé egy egészséges, alakor búzából készült sört, hogy ne csak egészséges, de élvezetes is legyen a napjuk.

Emlékeztetőül, egy kis szendvics történelem:

Mint azt bizonyára tudják, a szendvics John Montagu Sandwich grófja révén vált ismertté 1768-ban, aki nagyon szertett kártyázni és enni. Hogy időt spóroljon, összekapcsolta e két tevékenységet, így lett aztán ő a világon mindenki által ismert szendvics feltalálója.

További érdekesség, hogy ez a gróf adott megbízást Cook kapitánynak a csendes óceáni szigetek felfedezésére, amelyeket Cook kapitány megbízója tiszteletére „Szendvics” szigeteknek nevezett el.

A szigeteket később, a Tahitiből elsőként áthajózó törzsfőnök (Hawaiiloa) tiszteletére nevéről Hawaii szigeteknek neveztek el, azokat ma is így ismerjük. Így aztán grófunk csak a szendvicseiről lett híres az utókor számára és ezen a néven már sütiházunkban is megtalálható.

Kosár