Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Dedikálás a Sütiházban – Egyszer volt, hol nem volt…

…volt egy írónő, aki bár bejárta az amerikai és európai irodalmi könyv kiállításokat, meghívott és ünnepelt vendégként, sikereket aratott könyveivel és mindeközben szívében őrizte a gyermeki hangot. Nagy sikerrel szólítja meg a kicsiket és Kistekeri – nagytekeri című könyvén keresztül a szülők bevezethetik gyermekeiket az irodalom világába.
Rentsch Piroska olyan új szemléletű, friss, modern mesés-verse könyvet adott ki, amelyben szándékosan hagyta az illusztrációk nagy részét csupán körvonalakban megjelenni, hogy a gyermekek kiszínezhessék a szereplőket saját elképzeléseik alapján. De nem csak ezért szeretik a gyerekek a verseit és meséit, hanem mert viccesek, naprakészek és játékosak is egyben. Ez a könyv rengeteg szeretettel íródott, azért, hogy ezen keresztül adjon és tanítson, nevetni, játszani, élni, gondolkodni és érezni.

Fontos az együtt töltött minőségi idő és ezzel a mese könyvel megalapozhatják, a gyermek olvasáshoz való kötődését. A mai modern, technika által uralt világban, egyre kiemelkedőbben fontos, hogy együtt legyünk gyermekeinkkel és valós értéket, biztonságot és útmutatást adjunk számukra.
Ajánljuk mindenkinek akinek van kisgyermeke, unokája, keresztgyereke, unokaöccse, unokahugahúga, vagy csak boldoggá akar tenni egy ismerőse gyermekét.

Jöjjenek el december 9.-én szombaton és dedikáltassák a már megvásárolt és szeretett Rentsch Piroska által írt könyveiket, vagy bővítsék könyvtárukat nálunk. Egy dedikált könyv kiemelt értéket képvisel, így most szeretteiket is meglephetik egy különleges névre szóló példánnyal.
Természetesen a mesekönyvből bőven lesz készletünk, hogy minden gyerkőcnek jusson a fa alá.

Kosár