Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Fizesd a mentes bejglid SZÉP Kártyával!

Maradt még a SZÉP Kártyádon összeg és nem szeretnéd, ha év végén elveszne? Ráadásul, most a koronavírus-járvány miatt kevésbé tudtad kihasználni – gondolunk itt a szállásokra, éttermekre. Akkor van egy szuper hírünk számodra: (OTP-s) SZÉP Kártyával is tudsz nálunk mentes bejglit rendelni!

Széchenyi Pihenő Kártya = SZÉP Kártya

Azok kedvéért, akiknek nincs… Nézzük, mi is az a SZÉP Kártya? A Széchenyi Pihenő Kártya, azaz a SZÉP Kártya egy kártyaformátumú, univerzális, elektronikus utalvány, amelyet a munkavállaló a munkáltatójától kaphat béren kívüli juttatásként, a cafeteria keretein belül.

Mire jó

Ezzel a SZÉP Kártyával belföldi üdülést, meleg étkezést, különböző egészségügyi, szépségápolási, wellness- és sportszolgáltatásokat, illetve kulturális és szórakozási lehetőségeket lehet tulajdonképpen „kifizetni”. (Ezek listáját egyébként a www.szepkartyasok.hu oldalon találod.)

Cafeteria rendszer eleme

Az ötlete egyébként 2010 tavaszán merült fel: a Széchenyi Klub Gazdaságfejlesztő Társaság egy olyan elektronikus, a bankkártya-terminálokon keresztül használható utalványt szeretett volna megteremteni, amely a cafeteria rendszer népszerű eleme lehet. Emellett egyszerűen és biztonságosan felhasználható, illetve segíti a hazai gazdaság fellendítését.

A munkáltató igényli: SZÉP Kártya

A SZÉP Kártyát – amelyet a munkáltatónak kell kiváltania a munkavállaló részére a kibocsátó pénzintézetek egyikénél – végül bevezették és 2011 októberétől átvette az Üdülési Csekk szerepét.
A kártyára átutalt összeget egyébként a munkavállaló teljes egészében megkapja. A kártyatulajdonos az összeget teljes egészében felhasználhatja.

Már nálunk is fizethetsz SZÉP Kártyával

És ami a legszebb az egészben, most már nálunk, a Zelenák Sütiházban is lehet fizetni vele. Bizony, jól olvastad. Minden süteményt, tortát, pogácsát és természetesen karácsonyi sütit is – bejgli, pozsonyi kifli, zserbó – fizethetsz OTP-s SZÉP Kártyával. (Csak és kizárólag azokat a termékeket, amiket mi sütünk/készítünk a műhelyben!)

Hogyan rendelhetsz bejglit

Ne feledd, a bejglik ára még december 13-ig 4.300 Ft és 3.900 Ft. Rendeld meg még most, néhány egyszerű lépésben: Először is lépj be a leveleződbe és írd be címzettnek: rendeles@zelenaksutihaz.hu Tárgy: bejgli rendelés. Ezután írd meg, hogy hány darab mákos, diós, aszalt szilvás vagy gesztenyés bejglit szeretnél. Ha vegán vagy IR-es vagy, válaszd a Vajda Ági féle gluténmentes bejglit (ebből nincs aszalt szilvás verzió). Ha glutén-, tej- és cukormentes bejglit szeretnél, írd meg nekünk, hogy Zellei Tündi lisztjéből kéred. (Mindegyik 500 grammos, a töltelék-liszt aránya pedig 50-50%.) Írd meg, hogy december 15-e után melyik napra kéred a futárt és pontosan milyen címre. Vagy írd meg nekünk azt, hogy ha személyesen vennéd át, akkor pontosan mikor jönnél érte.

Bejglik ára

A bejgli kiszállításának díja az ország egész területére 2.000 Ft, négy rúd bejgliig. Afölött az ár növekszik. Egy rúd ára pedig december 13-ig 4.300 Ft és 3.900 Ft. December 14-e után a „last minute” bejglik ára már 4.500 Ft és 4.000 Ft lesz.

Ne hagyd az utolsó pillanatra! (Legkésőbb december 15-ig veszünk fel rendelést!) Rendeld meg még ma: rendeles@zelenaksutihaz.hu És fizess SZÉP Kártyával!

Ha kérdésed van, hívj minket: +36 30 384 1238

Kosár