Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Harry Potter napok, hogy jobban induljon az iskolakezdés

Idén szeretnénk megörvendeztetni az iskolakezdőket, minden diákot és a szülőket, ezért augusztus 31.-én pénteken 11:00-18:00, szeptember 1.-én szombaton 10:00-16:00 és szeptember 8.-án szombaton 10:00-16:00 ingyenes Roxfort napokat tartunk.

Lehetőség lesz egy csodálatos és hatalmas Roxfort háttér előtt fotózkodni Teszlek süveggel, Naginivel, Dobbyval vagy jelmezes élő szereplőkkel, többek között halálfalókkal.

Készülünk sütőtöklével, mindenféle finomságokkal (mind gluténmentes) és megkóstolhatják Bogoly Berti Minden ízű Drazséját, ami gyárilag gluténmentes.

A “Harry Potter varászvilágos” jelmezben érkezőknek 25% kedvezményt biztosítunk minden saját készítésű finomságra.
Naponta az első 15 jelmezes saját körözési plakátot kap ajándékba!

Korlátozott mennyiségben lehetőségetek lesz eredeti Vajsört, Meztelen csigát, Csokibékát és Bagoly Berti mindenízű drazsét vásárolni.Valamint, lehetőség lesz Harry Potter bögrék és relikviák beszerzésére.
Mindezt pedig megtetézve, az összes Harry Potter márkás termékhez egyedileg gyártott, különleges csillám, vagy tartós tetkó sablont adunk ajándékba, amit kívánságodnak megfelelően el is készítünk a helyszínen.

 

Részvétel cosplayereknek:
Ha még a félszemű pultosunk is felismer és maradsz nálunk kicsit, emelni az esemény fényét kapsz fagyit. Ha többet maradsz, akkor kapsz bájital mentes sütit. Védőitalról is gondoskodunk, nehogy kiszáradj. Wifi jelszó az RBF 4,5 átlagától igényelhető, vagy ha rendes vagy és bűbájos, (like-olsz minket) ;).
A mugli gyerekeket és házimanókat zaklatni TILOS!

Közkívánatra: Szépségversenyt hirdetünk a cosplayereknek.
A nyertes: Darco Malfloy

Kosár