Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Harry Potter háromszoros nyereményhét – mindenki nyer, szerencsehozó tárgy nélkül is!

Ha azt mondjuk, szerencse, akkor Önnek mi jut először az eszébe? Ugye a patkó, a nyúlláb… Pedig léteznek olyan tárgyak is, amelyek kevésbé ismertek, mégis varázslatos, szerencsehozó hatást tulajdonítanak nekik. Habár az is igaz, hogy ezeknek korábban jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítottak.
És bár az élet olykor váratlan fordulatokat hoz és a szerencse is kiszámíthatatlan, ártani nem árt, ha néhány olyan tárgyat is beszerzünk, magunknál tartunk vagy elhelyezünk otthonunkban, amelyek szerencsét, pozitív energiát hoznak.

Bambusz

A feng shui szerint a zöld a növekedés színe. Csökkentik a negatív gondolatokat és békét, harmóniát sugároznak a zöld növények. A bambusz egyesek szerint boldogulást és jólétet hoz a ház lakóinak.

 

Szélcsengő

Nemcsak hangja kellemes, de behívja az éltető, pozitív energiákat és távolt tartja az ártókat a feng shui szerint. Habár nem mindenki rajong a hangjáért, a mediterrán országokban és a keleti kultúrákban gyakran alkalmazzák.

 

Maneki neko

A legenda szerint befogad egy kóbor macskát egy csődbe jutott üzletember. Habár nincs pénze, gondoskodik az állatról. Egy nap a cicus leült gazdája boltja előtt és „integetett” a járókelőknek, térjenek be a boltba. Az integető macska rengeteg vásárlót vonzott az üzletbe.
Pénzt, boldogságot és jó szerencsét vonzol be, ha házadban elhelyezel valahol egy integető macskát. Ráadásul, az sem mindegy, melyik mancsát emeli: ha a balt, akkor pénzt és jó szerencsét, ha a jobbat, akkor az egészséget hívja.

 

Elefánt

Nyolc kis elefánt a lakásában és a szerencse beköltözik Önhöz. Csak vigyázzon, hogy az ormányuk felfelé álljon, mert az indiai hiedelem szerint csak akkor vonzzák be az egészséget és az életerőt.

 

Féldrágakövek, kristályok

Ametiszt és rózsakvarc: két szerencsehozó ásvány, amellyel pozitív energiát csempészhet otthonába. A természetes kvarckristályok ráadásul harmonikus sugarakat bocsátanak ki, ezért bármely, ilyen anyagból készült váza, csillár vagy tárgy a pozitív energiák gyarapodását segíti.

 

Négylevelű lóhere

Állítólag 10 000 háromlevelű lóherére jut egy négylevelű, ezért aki rábukkan, az szerencsésnek mondhatja magát. És mivel úgy tartják, a lóhere leveleinek formájában ott a kereszt, így a növény még a védelmet is szimbolizálja.

 

Szerencsehozó tárgy nélkül is nyerhet nálunk!

Ahhoz azonban, hogy nálunk a Harry Potter szerencsehéten nyerjen valamit, nem kell magával hoznia 8 kis elefántot, integető macskát, négylevelű lóherét, érkezhet nyugodtan szerencsehozó tárgy nélkül is, ugyanis nálunk minden tombola nyer!

 

Nyeremények: HP édességek és relikviák

Ugorjon be hozzánk július 30-ig és a csokipálca mellé – ami mindössze 500 Ft-ért lehet az Öné – jár egy Roxfortos sorsjegy, amelyek mindegyike biztos nyereményt rejt. A szelvények között van, amellyel csokibékát, mindenízű drazsét, vajsört vagy legendás lények csokit nyerhet, de van közöttük több ezer forintot érő Harry Potteres ajándéktárgy is.
Ráadásul, ha megosztja az ismerősei között, akkor még egy sorsoláson is részt vesz, ahol 1 db 20 000 Ft, 10 db 6 000 Ft értékű ajándék csomagot is kisorsolunk, amelyek mindegyike egyedi filmes relikviát rejt.

 

Tegye próbára szerencséjét és látogasson el hozzánk július 30-ig, nyitva tartási időben (hétfő-kedd és csütörtök-péntek 11 és 18 óra között) a Harry Potter szerencsehéten és nyerjen garantált HP édességeket és tárgyakat egy 500 Ft-os csokipálcával!

 

Kosár