Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Becsengettek! Irány az iskola, hétvégén pedig a Harry Potter Iskolakezdési Napok!

Ahogy egyik napról a másikra, hirtelen szeptember 1-je lett és becsengettek, úgy köszöntött be pikkpakk az ősz is. Hozott sok esőt, hűvös szelet és a reggelek már nem olyan barátságosak, mint múlt héten. Hogy az első hét végét ne csak a hétvége miatt várja, szuper programjavaslatunk van: Harry Potter Iskolakezdési Napok a Zelenák Sütiházban!


A Harry Potter Iskolakezdési Napokra jöhet az egész család. Amíg Anya és Apa eszik egy mennyei, gluténmentes süteményt és iszik mellé egy finom kávét, a gyerekek addig találkozhatnak a Harry Potter karakterekkel!

 

Az eseményen meg lehet kóstolni a mágikus világ finomságait, Harry kedvenceit – lesz Csokibéka, eredeti Vajsör, Bogoly Berti féle mindenízű drazsé, limitált négyház címeres verzióban és Kóbor Grimbusz fémperselyes gumicukorka. Az utóbbi kettő kivételével minden édesség 40% kedvezménnyel szerezhető be!

 

Minden, polcokon található Harry Potter relikviát – füzetet, könyvet, fülbevalót, kulcstartót, bögrét, poharat stb. – 20% kedvezménnyel lehet beszerezni a Harry Potter Iskolakezdési Napok alatt!

 

Lehet majd társasozni Harry Potter Cluedo játékával: a sötét erők elragadták a pajtidat és vissza kell szerezned őt! De lesz még Harry Potter Match, amelynek lényege, hogy egy választott szereplő arcképéből kell egy teljes sort (5 kocka) kirakni vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan.

 

Mareszmore vlogger is ott lesz az Iskolakezdési Napokon: vele Harry Potter Trivial Pursuit játékkal lehet játszani szombaton egész nap. Ez a társas egy magyar nyelvű, kvíz alapú társasjáték, ahol Harry Potter filmekhez kapcsolódó kérdésekre kell válaszolni.

 

Lehet fotózkodni a Teszlek süveggel a Roxfort előtt, a bájitalteremben üstöt kevergetve, a könyvtárban pergamennel vagy a 9 és 3/4 vágánynál a saját kocsiddal. Szombat délután pedig Frau Gregorovics pálcakészítő hoz magával csodálatos bemutatópálcákat.

 

Ha valaki úgy érzi, hogy a Harry Potter könyveket és filmeket odavissza tudja és biztos, hogy mindenre tudja a választ, az ne habozzon, nevezzen be 5 másik pajtásával a Harry Potter kvízre, amely két óránként, 10-kor, 12-kor és 14-kor indul. Minden kvízben győzedelmeskedő csapat egy több mint 10 ezer ft értékű relikvia és édesség csomagot nyer.

 

Akik 5000 Ft felett vásárolnak a két nap bármelyikén és ráírják a blokkra a nevüket és az elérhetőségüket, majd bedobják a Tűz serlegébe, azok között vasárnap, záráskor kihúzunk egy szerencsést, aki egy Hagrid tortát nyer (az általa választott méretben és kívánt csokoládé ízben).

 

Ráadásként, csak erre az alkalomra készíttettett, különleges Harry Potter tetoválást is adunk AJÁNDÉKBA, minden termék vásárlása mellé. A tetkót a helyszínen is fel lehet rakni csillámos vagy az igazival megegyező verzióban.

 

Várunk Mindenkit szeretettel, aki őrülten rajong Harry Potter világáért vagy csak picit kedveli Harry-t és szívesen pihenné ki az első iskolahét fáradalmait sütizve, nálunk, különleges Harry Potter-es környezetben!

Kosár