Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Karácsonyi keksz, az egészséges „mézeskalács”

A karácsony elképzelhetetlen mézeskalács nélkül. Ha csak fűszeres illatára, mennyei ízére gondolunk, könnyen karácsonyi hangulatba érezhetjük magunkat.

Hogy ez se hiányozzon a lisztérzékenyek és az egészségesen étkezők karácsonyáról, megalkottuk a karácsonyi kekszet, amely a jellegzetes illatával, ízével a  karácsonyt idézi, olyan érzéseket ébreszt, mint a hagyományos karácsonyi mézeskalács.

Természetesen karácsonyi kekszünk is gluténmentes, kevés mézet ugyan tartalmaz, de azt ellensúlyozza a sok karácsonyi fűszer, amelyeket még felsorolni is hosszú: fahéj, szerecsendió, koriander, szegfűszeg, édeskömény, gyömbér, szegfűbors, csillagánizs, ánizs, bors, kardamon.

Ha mostanában belép sütiházunkba és éppen van frissen sütött karácsonyi keksz, akkor annak ellenállhatatlan illatát azonnal érezni fogja. Hát ne is álljon ellent, kóstolja meg, és ha Önnek is a miénkkel azonos véleménye alakul ki, gondoskodjon arról, hogy a többi karácsonyi sütink mellé a karácsonyi keksszel is kedveskedni tudjon szeretteinek.

Kosár