Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Kellemes önismeret a kedvenc könyvünkkel és témához illő finomságokkal

Sokféle önismereti képzés, foglalkozás létezik, mi hiszük, hogy nem csak izzadva és feszengve lehet közelebb jutni önmagunkhoz, ezért is Mircsi Coachot és programjait látjuk vendégül, akivel felszabadult és kellemes az önmegismerés.
Először is, egy adott íródalalmi téma köré szervezi az önismeretet, ha kedveled a témát, már eleve oldottabban állsz hozzá, ráadásul egy vidám, elfogadó, szabad közegben annyit osztasz meg a társaiddal, amennyit akarsz és semmi sem kötelező.

Témák:
Harry Potter, Gyűrűk Ura, A kis herceg, Csodaidők, Északi mitológia, Galaxis útikalauz stopposoknak 

Most olvashatnak és videó formában nézhetnek néhány véleményt a részvevőinktől, amit nagyon köszönünk:

A Zelenák Sütiház alapítójaként és vezetőjeként, támogatunk társadalmi, közösségi kezdeményezéseket és kimondottan nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy újabb területen tudunk segíteni és támogatni, azáltal, hogy helyet és kellemes légkört biztosíthatunk és az adott témához illő süteményt és/vagy italt szolgálunk fel.
Ráadásul a személyes tapasztalatom az, hogy kellemes légkörben, nyomás nélkül sokkal közelebb jutottam önmagamhoz, mint bármilyen más eddig próbált  – Zelenák Krisztina

 

Annamária véleménye:
“Az irodalom és önismeret csodálatos házaspár.”
https://annamarie-irkal.blogspot.com/2019/01/onismeret-irodalommal-elmenybeszamolo.html?fbclid=IwAR3orLdpWBYNxWd28Rwbxvu-G9ZdiHojKJXMLPgzwX0dRpV06kw7Bu9b7Kk

 

Botond és Luca véleménye:

 

Kosár