Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Most már hivatalosan is gluténmentesek vagyunk!

Az Önök és magunk megnyugtatására pár készítményünk gltuén mentességét hivatalosan is bevizsgáltattuk. Mint az előre is várható volt megfeleltek a jogszabályban előírt feltételeknek, paramétereik jóval az engedélyezett határérték alattiak.

A bevizsgálás egyrészt azt jelenti, hogy cukrász műhelyünkben (ahova gluténes alapanyagok nem kerülhetnek be) nincs glutén szennyezettség, termékeink tehát a gyártás folyamán megtartják glutén mentességüket. Mivel olyan termékeket választottunk, amelyek a leggyakrabban használt alapanyagokból készülnek, ez másrészt azt jelenti, hogy a gluténmentességet az összes termékünkre lehet vonatkoztatni.

Bár mi ebben eddig is biztosak voltunk, de gondoljuk zene füleiknek hogy ez a bevizsgálással hivatalossá, bizonyítottá is vált, tehát már nem csak úgy állítjuk, tehát jogosan mondjuk, hogy nálunk Liszt csak a zenében van),

Persze a gluténmentesség nálunk csak az alap, termékeink a vendégeink igényeihez igazodva lehetnek cukormentesek (ezt nem kell külön bevizsgáltatni, egyszerűen nem tesszük bele és kész) és megfelelhetnek a legszigorúbb paleo (a „paleoság” bevizsgálását vendégeinkre bízzuk) előírásoknak is.

Tehát mi komolyan vesszük, azért, hogy Önöknek ne kelljen, hogy gondtalanul jóleső biztonság érzésével fogyaszthassák egészséges és finom termékeinket.

Kosár