Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Rendelésfelvétel a héten már csak telefonon

Kedves Vendégeink!

Kicsi, pár fős, családi(as) cukrászda vagyunk, ahol mind azért dolgozunk, hogy garantáltan gluténmentes, cukormentes, tejmentes és károsanyag-mentes pékárút és süteményt tehessünk az Önök és a saját asztalainkra. Többségünk saját maga személyesen vagy családilag érintett valamilyen ételallergiában és mind egészségesen táplálkozunk.
Azért írom le ez ilyen gyakran, ezt a bevezetést, mert minden héten találkozunk avval a szituációval, hogy a hét közepén/végén, már sok rendelésünk van és akkor kapunk még hívásokat/rendeléseket, hogy szeretnének újabb tortákat mondjuk másnapra. Sajnos van akinek azt kell mondjuk, hogy nem tudja azt a tortát kérni, amit szeretne. Igyekszünk, hogy ne kelljen senkinek se, azt mondanunk, hogy nem tudunk segíteni.
Nincsen 40 tortánk előre elkészítve, mi sem vagyunk 40-en és nem futószalagon készülnek a torták. Nem hagyományos cukrászda vagyunk, minket nem a haszon motivál, sokkal fontosabb, hogy biztonságos, minőségi és finom tortákat készítsünk, mint hogy sokat.

Az új országtorta Balatoni habos mogyorós elkészítése, rendkívül bonyolult, összetett és több napot vesz igénybe, de nálunk folyamatosan és gluténérzékenyek számára teljesen biztonságosan készül és állandóan kapható.

Rengeteg tortarendelésünk van, ezért a webshopos rendelés szünetel, újabb rendeléseket, már csak telefonon és néhány fajta tortára veszünk fel és azt is már csak csütörtök délelőttig. Aki csütörtök reggel után telefonál, annak a készen lévő néhány tortából tudunk csak adni.

Megértésüket kérjük és köszönjük.

Kosár