Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Rendhagyó blog – nyitva tartásról, maszkviselésről

Kedves Vásárlóink! 

Előre szólunk, hogy ez a blogbejegyzés rendhagyó lesz. Ahogyan ez a mostani időszak is. 

Ez az év teljesen új kihívás elé állítottunk mindenkit.
Az élet minden területére kihatott, minden embert érintett. Amíg a koronavírus ellenszerét, vakcináját nem találják meg, nem teszik elérhetővé mindenki számára, addig együtt kell élnünk vele. És be kell tartanunk bizonyos előírásokat, egészségügyi szabályokat.

Jó hír!
A legfrissebb Magyar Közlöny szerint nyitva tarthatunk, de sajnos helyben már nem tudsz fogyasztani/kóstolni/kávézni/teázni nálunk. Elvitelre azonban vihetsz magaddal süteményt. Beugorhatsz a rendelt bejgliért vagy tortáért. Feltöltheted vitaminkészleteid nálunk. Beszerezheted kedvenc teád, mézed, szirupod. Megveheted karácsonyra a szaloncukrot is.

És ha már nem tudsz nálunk fogyasztani, de ennek ellenére is tőlünk vásárolsz sütit/tortát, akkor azt úgy háláljuk meg, hogy:
– minden vásárlás mellé szaloncukor kóstolót
– és ingyenes bejgli kóstolót adunk mindenkinek.

A maszkviselés továbbra is kötelező.
Már közterületen is. (Mi természetesen már korábban is folyamatosan hordtuk, az előírásoknak megfelelően.) Kérlek, ezután is ügyelj arra, hogy amikor belépsz hozzánk, legyen rajtad maszk. Használd kihelyezett kézfertőtlenítőnket. A felületeket, kilincseket rendszeresen fertőtlenítjük. 

Nem tudjuk, meddig fog tartani. 30 napig biztosan. (Reméljük, tovább már nem.) De azt biztosan tudjuk, hogy nem hagyunk Titeket és a Karácsony ünnepét…
…bejgli
…pozsonyi kifli
…zserbó
…szaloncukor
nélkül.

Hogy a bejglin – mákos, diós, gesztenyés vagy aszalt szilvás – még spórolj is, azaz 15% kedvezménnyel szerezhesd be, december 1-ig mindenképpen rendeld meg tőlünk.

És ami a legfontosabb.
Idén nem emeltük árat (bár minden alapanyagnak nőtt az ára) és a jövő évre is befagyasztjuk az árainkat.

Az idei és a jövő évre csupán annyi tervünk van és azt tekintjük majd a legnagyobb sikernek, ha
– az összes vásárlónkat ki tudjuk szolgálni 
– minden kollégát meg tudjunk tartani.

Azt azonban szeretnénk még megosztani veletek, hogy minden nehézség, stressz, bizonytalanság ellenére 2020 számunkra a szeretet éve és szociálisan fogékonyabbá tett minket. Köszönjük Nektek, hogy bizalmatokkal minket tüntettek ki és naponta megmelengetitek szívünket. Jó érzés, hogy szükség van ránk és fontos a munkánk.

Ez a helyzet a kollégáinkkal, viszonteladóinkkal és partnereinkkel összekovácsolt és közelebb hozott minket egymáshoz, amiben kölcsönösen támogatjuk egymást szakmailag, jogilag és emberileg is. Köszönet érte. Gondoljunk mind a szeretteinkre és barátainkra, milyen jó, hogy vannak nekünk és vigyázzunk magunkra és mindazokra akiket szeretünk. Legyünk hálásak, hogy élünk, egészségesek vagyunk.

Itt az ideje, hogy figyelmesebbek, kedvesebbek, előzékenyebbek, türelmesebbek legyünk, nem csak karácsonykor, hanem egész évben.

Kosár