Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

SOS esküvői torta – mentesen

Habár sokan már évekkel korábban megtervezik, megálmodják életük „Nagy Napját” a helyszíntől az utolsó harisnyakötőig, beleértve a tortát is, megeshet, hogy valamilyen váratlan esemény miatt újratervezésre kényszerülnek. Esetleg – és az még a jobbik eset talán – spontán esküvő az elképzelés, ami miatt 1-2 hónapon belül kellene esküvői torta. Ráadásul mentes. Jó hírünk van. Mi ezekre a helyzetekre is készültünk és így kínálunk megoldást, azaz SOS tortát.

Nem marad esküvői torta nélkül

Minél közelebbi az időpont, annál kevesebb a mi időnk is – ezáltal az ízválaszték és a dekorációs lehetőség – arra, hogy megalkossuk az álomtortát. (Ha extrém kevés az idő, akkor legjobb, ha a cukrászra bízza az esküvői színek alapján.) Abban azonban biztos lehet, hogy megteszünk mindent – a lehetőségeinkhez mérten – azért, hogy ne maradjon esküvői torta nélkül: egy ízletes, elegáns, letisztult, adalékanyag és allergénmentes csodát vághasson fel az ifjú pár.


Esküvői torta akár 5 nap alatt!

Ha drasztikusan kevés az idő – 5-28 nap – a Nagy Napig, akkor csak az általunk meghatározott ízek állnak rendelkezésre, krémes vagy burkolt verzióban, minimális díszítéssel, kizárólag élő virággal, a piac kínálatának megfelelő színekben. (A pontos ízlistát ide kattintva éri el.)


Ha a Nagy Nap 5-8 hét múlva lesz…

Amennyiben minimum 5-8 hét van még hátra, akkor minden ízből lehet válogatni, krémes vagy burkolt verzióban, élő virággal a piac kínálata alapján kapható színekben vagy cukor/marcipán/cukormentes apró virágokkal, a kívánt színekben.


Több mint 8 hét – bármit kívánhat

Ha több mint 8 hét áll rendelkezésre az esküvőig, minden kívánságot tudunk teljesíteni, legyen szó burkolt, krémes, emeletes tortáról. Bonyolult díszítés is kérhető, cukor, marcipán vagy cukormentes virágokkal, esetleg élő virágokkal, bármilyen színben. Sőt ha formatorta az elképzelés, azt is el tudjuk készíteni, természetesen mentes verzióban.


Kóstolás

Mindenesetre bármelyik ízre is essen a választás, azért érdemes kóstolóra bejelentkezni Sütiházunkba. Hogy erre mi és cukrászaink is fel tudjanak készülni – legyen a kóstolni kívánt süteményekből –, érdemes mihamarabb lefixálni a megfelelő időpontot.

Ajánlatkérés/érdeklődés után megrendelés

Célszerű az esküvői tortát komplett csomagként kezelni és a tortához való állványt, valamint az esetleges marcipán díszeket és egyéb dekorációkat a tortával együtt leegyeztetni és megrendelni. A torta megrendelését erősen ajánlott egy személyes találkozó során vagy azt követően intézni, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket.


Mentes és kézműves

Minden termékünk, így az esküvői tortáink is minőségi, mentes alapanyagokból, a lehető legkevesebb adalék felhasználásával, ízfokozó és mesterséges színezékmentesen, kézműves technikával készül.

 

Reméljük, a fenti hasznos információkkal könnyíteni tudunk az esküvő megszervezésének terhein és hozzájárulni ahhoz, hogy a Nagy Nap valóban olyan tökéletes és álomszerű legyen, mint ahogy azt a jegyespár eltervezte (példának okáért 1-2 héttel ezelőtt).

Kosár