Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Szeptemberi szülinapok – így rendeljünk tortát az ünnepeltnek!

Szeptember pontosan a kilencedik hónap az évben. Mondhatnánk, hogy ezért is született olyan sok gyerek az ősz első néhány hetében, de ez csupán egy fárasztó poén lenne. Ugyanakkor valamiért tényleg rengeteg tortarendelés érkezik minden szeptemberben, így erre alapozva kijelenthetjük, számos születésnapot ünnepelnek ebben a hónapban. És ha már születésnap, akkor torta. Adunk is néhány tippet, hogyan tud tortát rendelni tőlünk a lehető leggyorsabban. 

Ha a szeptemberi szülinapos jó közel áll Önhöz, bizonyára már jó előre tudja, mikor lesz az ünnepség. Így pedig bármilyen ízből, bármilyen méretben (szeletben) elkészítjük Önnek a kívánt mentestortát. Jó, ha tudja, hogy tortáink semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, vagyis mindenmentesek. Csak természetes és egészséges prémium minőségű alapanyagból, garantáltan gluténmentes cukrászműhelyünkben készülnek.

 

Ha teljesen véletlenül elfelejtette volna és mihamarabb kell torta, akkor 5 napon belül vásárolható allergén mentes, káros anyag mentes és finom tortáink között nézzen körül, ide kattintva. Ezt a listát naponta frissítjük, hogy bárki könnyedén rendeljen belőle.

 

Ezek a torták úgy „születnek”, hogy ha valaki rendel egy tortát, cukrászaink kettőt sütnek és a másodikra „szabad a rablás”. Ezek a pluszok kerülnek fel a webáruházunkba a fentebb linkelt aloldalra. Ezeknek a méretén és ízén nem lehet változtatni, variálni, ellenben akár azonnal vihetők.

 

Természetesen jó, ha tudja, hogy ezek a torták félkészen várnak a fagyasztónkban, tehát kell nekünk néhány óra, hogy befejezzük, mielőtt elvinné bármelyiket. A torta díszítésére kell nekünk idő, illetve a bedobozálásra. (A fagyasztóban könnyebben tárolhatók díszítés nélkül.)

 

Kérjük, mielőtt érkezik, szóljon 1 nappal vagy pár órával korábban nekünk telefonon. Fontos tudni továbbá, hogy ezek a torták -22 Celsius fokosak (mi is sokkolva tartósítjuk őket, mint minden más cukrászdában), így csak 2-3 óra múlva tudja felvágni, kóstolni. Ez biztosítja azt, hogy elvitelkor frissek és 5 napig tökéletes kinézetűek, ízűek és állagúak.

 

Ha tehát lát egy szimpatikus tortát, azt célszerű azonnal megrendelni, nehogy más ételérzékenységgel küzdő elvigye Ön elől a kiválasztottat. Ha biztosan eldöntötte, melyiknek örülne az ünnepelt írjon nekünk a rendeles@woocommerce-501817-1590243.cloudwaysapps.com e-mail címre.

 

Ki is tudjuk szállítani a tortát, ebben az esetben azonban célszerű előre tájékozódni annak megfelelően, melyik kerületbe rendelne. Ha megspórolná a szállítási költséget, természetesen személyesen is átveheti rendelését, egy előre egyeztetett időpontban. (Ebben az esetben fontos felkészülni arra, milyen lesz a hőmérséklet, ugyanis a torta még frissen a fagyasztóból kivéve sem bír ki több órás, meleg helyen történő utaztatást/szállítást. De ezzel kapcsolatban olvassa el korábbi cikkünket itt.)

 

Szeretettel várjuk rendelését!

Kosár