Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Szerezz emléket magadnak a Zelenák Sütiházban!

A minap hallottam egy dalt, amelyben az első romantikus szerelemről és egy régi cukrászdáról énekltek. A dal szerint, az akkori nagy érzések ma már egy gyönyörű emlékké szelídültek, de ez az emlék örökké és kitörölhetetlenül bevésődött a lélekbe, jó emlékezni rá, jó, hogy van mire emlékezni.

Miközben hallgattam a lágy dallamokat, arra gondoltam, hogy milyen szerencsés az, akinek van ilyen szép emléke, aki emlékszik fiatal kori szerelmére és a régi cukrászdára. Eltűnődtem, vajon nekem van-e ilyen emlékem, emlékszem-e az első szerelemre, voltunk-e cukrászdában és mi lett volna, ha az első szerelem még ma is tartana.

És akkor bevillant egy régi kép, a nagyon fiatal hasonmásom kipirult arccal, szerelmi lángban égve, még az első csók előtt, gyengében fogja élete első szerelmének a kezét, egy cukrászdában, és abban a pillanatban nincs nála boldogabb ember a földön. És igen, emlékszem a cukrászdára is, amely ma már csak az emlékezetemben létezik.

Vajon neked van-e ilyen szép emléked, ha lepereg jónéhány évtized az életed rokkáján, lesz mire emlékezned? Viszel magaddal romantikus szerelmi érzéseket, azok emlékét, a régi cukrászdák hangulatát?

Most még időben vagy!

Gyere el hozzánk, a Zelenák Sütiházba, szerelmeddel, reménybeli szerelmeddel, és szerezd meg magadnak azt az élményt, amelyre majd tudsz emlékezni, ha abba a korba érsz, amikor már jól esik visszatekinteni az el szállt évtizedekre, ne késs le az életedről.

Külön termükben, csupa szív vendéglátásunkkal olyan körülményeket biztosítunk nektek, amely méltó lesz egy ilyen találka emlékezetessé válásához. 

Kérlek jelezd előre, ha romantikus találkát szeretnél, hogy ennek megfelelően tudjunk Benneteket fogadni.

Szeretettel várunk!

Kosár