Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Tortarendelési „ötparancsolat”, avagy április 12-től így rendelhetsz tőlünk tortát

Tortát szeretnél? Ételérzékenységed vagy -allergiád van? A legjobb helyen jársz! Nálunk garantáltan gluténmentes minden sütemény, de emellett találsz tej- és cukormentes, paleo és vegán tortát is. A kérdés már csak az, hogy mikorra, melyiket és milyen méretben szeretnéd. És hogy mi a válaszunk? Olvass tovább és megtudod!

Első parancsolat

Tortáink frissen készülnek és mivel nem tartalmaznak tartósítószert, ezért vedd figyelembe, hogy – szigorúan hűtve – az eltarthatósága az átvételtől számítva 5 nap. Ezért kérlek szépen, próbálj meg időben rendelni és lehetőleg a szülinapra, ünnepre, rendezvényre elvinni aznapra vagy másnapra. A hűtőben úgysem fog sokat állni, mert a visszajelzések alapján minden szelet a felvágást követően elfogy. Azonnal. Nem vicc.

Második

A rendelési idő bolti és személyes átvétel esetén is 7 nap. Azaz ennyi időre van szükségünk arra, hogy ha ragaszkodsz a választott ízhez és mérethez, akkor azt meg tudjuk sütni neked. Kérlek, ezért minimum 7 nappal korábban rendeld meg webshopunkból az általad választott kedvencet, a neked megfelelő méretben. Kérlek, ne felejtsd el a megrendeléskor pontosan megadni, mikorra kéred a rendelést.

Harmadik

Elfelejtetted a szülinapot? Kiment a fejedből a rendezvény? Torta kellene hétvégére? Semmi gond! Megoldjuk! Április 12-től közel 15 féle íz lesz stabilan a repertoárunkban, amelyekből tudsz vinni „last minute” is. Főleg 12-es és 16-os méret lesz és akár még aznapra is tudsz rendelni tortát. Fontos, hogy mindenképpen telefonálj nekünk és mi tájékoztatunk arról, hogy éppen milyen ízekből és méretekből tudsz választani. De akár meg is nézheted naponta frissülő tortakínálatunkat IDE kattintva.

Negyedik

A tortasütést ne úgy képzeld el, hogy telefonálsz, megrendeled a kívánt tortát, kifizeted és mi elkezdjük sütni, aztán 3-4 óra múlva jöhetsz is érte frissen. Ez nem így van. Készleten lévő tortáink félkészen várnak a fagyasztóban, tehát kell nekünk néhány óra, hogy befejezzük neked, mielőtt magaddal viszed. Ezért kérlek, mindenképpen beszéljük meg, mikor érkeznél, hogy addigra előkészíthessük neked és amint megérkezel hozzánk, csak átadhassuk neked a tortadobozt.

Ötödik

Minden torta – a fagyasztós pihenés miatt – körülbelül -22 Celsius fokos, tehát azonnal nem lehet felvágni. Úgy 2-3 órát várni kell a kóstolás előtt, de garantáljuk, megéri. Garantáltan gluténmentes, paleo és vegán tortáink minőségi alapanyagokból készülnek, adalékanyagoktól, térfogatnövelőszerektől és színezékektől mentesen. Ha még nem kóstoltad, várunk szeretettel megrendelésed április 12-től!

Sütiházunk nyitvatartása: hétfőtől vasárnapig 10-18 óráig!

Kosár