Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

Unikornistól a Trónok harcáig, ez a formatorták világa

Nincs gyerekzsúr vagy nagyobb családi összejövetel torta nélkül. Ha pedig eltérnénk a megszokott kör alakú vagy szögletes tortáktól, vagy az örömre okot adó esemény indokolja, netán az ünnepeltnek van egy kedvenc állata, filmje vagy hobbija, a formatorta a megoldás.

Labda, focipálya, kiskutya, unikornis, kisautó, vagy épp a kedvenc focicsapat címere, a formatorták témáinak csak a képzelet és a cukrász ügyessége szab határt. Vagy épp egy ételérzékenység. Mert hiába a rengeteg aranyos vagy vicces formatorta, ha az nem készül mentes verzióban.

Érintettségünk okán első kézből tudjuk, mennyire keserves helyzet ez mind az elutasított gyermek, mind a nemet mondani kényszerülő szülő számára ez a helyzet, ezért már jó ideje törjük a fejünket a megoldáson. Az pedig megszületett, cukrászatunkban immár formatorták rendelésére is lehetőség nyílik.

Természetesen formatortáink is a tőlünk már megszokott gluténmentes, tejmentes, sőt, akár cukormentes verzióban készülnek, a keresztszennyezés veszélye nélkül. Mert nálunk a mentes tényleg mentes.

Formatorták formái, avagy milyen lehet egy formatorta

Harry Potter, a roxforti varázslótanonc, Yoda a jedi mester, a Pixar mesehősei, esetleg a sárkányok a Trónok Harcából? Nem akadály!

Cukrászüzemünkben mindenmentes filmes vagy figurás gyerektorták és akár egyedi esküvői torták elkészítését is tudjuk vállalni.

 

08 formatorta1
Unikornis formatorta – Zelenák Sütiház

 

A formatortákat egyéb igény jelzésének hiányában stabil „vajas” töltelékkel és “vajas” krém bevonattal készítjük, de némi felár ellenében lehetőség van arra, hogy akár fondant bevonattal, akár marcipánnal, vagy cukormentes fonattal készüljenek el. Kérjük, ilyen igényüket mindenképp jelezzék a rendelés során!

„A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!” – hangzik el Bud Spencertől a mára klasszikussá nemesedett mondat az És megint dühbe jövünk című filmben. Oké, de akkor miből lehet választani, tehetjük fel jogosan a kérdést.

Azért az íz az úr!

Nos, ízek szempontjából a választék megegyezik a burkolható torták repertoárjával:

Málnakrém, Mogyorókrém, Bécsi trüffel, Dobos torta, Raffaello, Erdei-gyümölcskrém, Eszterházy, Mákkrém, Eperkrém, Mandulakrém és Diókrém.

Az ízt online rendelés esetén a megjegyzés rovatban tudják jelezni felénk!

Ha sikerült kiválasztani a formatorta témáját, elkészítési módját és ízét, kedvük szerint tovább díszíthetik a kínálatunkban szintén megtalálható marcipán-, cukor- vagy műanyagfigurákkal, figurás vagy különleges gyertyákkal, vagy épp tűzijátékkal.

Mentes formatortáinkat, ahogy a többi cukrásztermékünket is, lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, diétázóknak, paleo- és egészséges életvitelt folytatóknak ajánljuk. Nézzenek körül a webshopban és rendeljenek online, vagy akár személyesen, üzletünkben.

Csak ne kérjenek pisztáciát, mert tudják: a pisztácia kifogyott…

Kosár