Új címünk: 1105 Gitár utca 4  | NYITVATARTÁS: kedd-péntek: 10-18, hétvége: 10-18
Torta rendelés 4 nap. Azonnal elvihető desszertjeinkről érdeklődjön telefonszámunkon. 

2+1 kötelező karácsonyi süti, avagy mi kerüljön idén az ünnepi asztalra

Igen, messze van még. De gyorsabban itt lesz a Karácsony, mint gondolnád. Éppen ezért úgy döntöttünk, segítünk Neked azzal, hogy összeállítunk egy mini listát, mely mentes süteményeknek kell az ünnepi asztalra kerülniük. Bízd ránk a sütést! Rendeld meg előre a finomságokat és pipáld ki a karácsonyi listádról!

1. Mentes bejgli
A bejgli gyakorlatilag már olyan kötelező „eleme” a karácsonynak, mint feldíszített fa. Egyszerűen elmaradhatatlan. A tradicionális mákos és diós bejgli illata semmihez sem fogható. A sima lisztes verziót sem könnyű tökéletesre készíteni, hát, még a menteset.

Éppen ezért levesszük ezt a terhet a válladról idén: rendeld elő tőlünk 500g-os méretben a glutén-, tej- és cukormentes, IR-barát, vegán bejgliket. Ha pedig megkóstolnád, ugorj be hozzánk pénteken, szombaton vagy vasárnap és kapsz belőle kóstolót.

2. Ünnepi mentes torta
Paleo narancsos-csoki tortánk az egyik legkedveltebb karácsonyi torta vásárlóink körében. Ez a sütemény tagadhatatlanul egy tömény élvezet, de nem egy tömény édesség: paleo csokis piskótája és narancsos-csokoládékrémje ugyanis nagyon “könnyű”. Mindez természetesen étcsokival borítva.Akik szeretik a csokoládé és narancs megunhatatlan párosát, azok imádni fogják. Sőt még azok is, akiknek fontos, hogy az édesség cukormentes legyen!

Sokan választják még a gluténmentes Dobos tortát is. Eredetileg csak paleo és vegán süteményeket készítettünk, de sok lisztérzékeny keresett meg minket, hogy ők csupán a gluténre allergiások és nem feltétlenül kedvelik a paleot: cukrot és/vagy tejet is fogyasztanak.Az ő kérésükre alkottuk meg többek között az igazi klasszikusnak számító Dobos tortát, amelyet liszt- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatnak.Hagyományosan díszítjük: oldalán csokoládé krémmel, tetején ropogós, égetett cukor lapokkal.

Nagy kedvenc még a paleo Eszterházy torta. Az eredeti alkotóelemeket kicseréltük egészséges alternatívákra és az eredmény valami elképesztően finom lett és mivel nincs benne cukor, nem kívánunk utána újabb és újabb édességeket. A hagyományos minimalista díszítést természetesen megtartottuk, de kérésre kerülhet még rá saját krém, dió és aszalt vagy idény gyümölcs. Ha imádod a diót, ezt meg kell kóstolnod!

+1
mentes szaloncukor
Ugyan nem az ünnepi asztalra teszik, de sokan kis kosárba a fa alá, vagy a fára függesztve, ahogy a nagymamáink szokták. Több mint tízféle mentes szaloncukrunk között találsz paleót és vegánt is. Olyan különleges ízeket szereztünk be idén, hogy garantáljuk, hogy nem fogsz tudni választani.

Szeretettel várunk Sütiházunkban a héten pénteken, szombaton és vasárnap, bejgli kóstolóra. Rendelésed természetesen bejgli tesztelés közben, személyesen is leadhatod bármely mentes süteményünkre, tortánkra!

Kosár